Amerikanac umro pod brdom smeæa u svom stanu

Started by nasty girl, 15-04-2007, 09:38:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl



Bizarna smrt zadesila je starijeg Amerikanca u dr¾avi Njujork - umro je zatrpan nekoliko metara visokim brdom najraznovrsnijeg otpada i kuænog smeæa koje se oèigledno uru¹ilo i zakopalo starca.

Prema pisanju amerièkih medija od subote, iz gomile otpada u privatnom stanu pokojnika policija je spasila njegovu prijateljicu, 85-godi¹njakinju.

Koliko je dugo stariji par le¾ao u smeæu u svom stanu u Vudmereu, za sad nije jasno, buduæi da je starica hospitalizovana i bez svesti.

Roðaci nesreænog para danima su poku¹avali da ih nazovu, pa su napokon alarmirali policiju koja je poslala patrolu i vatrogasce da provale u stan.

Prema medijima, par je skupljao otpad iz kanti u susedstvu. Prikupljeno smeæe su skladi¹tili u svom stanu, tako da su brda smeæa dosezala i po nekoliko metara, sve do plafona.

"Bilo je tu najraznovrsnijeg smeæa, od starih fla¹a, limenki, papira, odeæe, metalnog otpada, ambala¾e, ostataka hrane, jednostavno svega ¹to se mo¾e zamisliti." - rekao je zapovednik vatrogasne stanice u Vudmere Dejvid Deseta.

Vecernji List

Wolf