DAN BRAZILA

Started by MaliZmaj, 20-05-2007, 12:21:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MaliZmaj

SFLA vas poziva na Dan Brazila u organizaciji Megatrend univerziteta (Sektor za Latinsku Ameriku i Karibe Geoekonomskog fakulteta) i Ambasade Brazila u Beogradu koji æe se odr¾ati na Megatrend univerziteru u utorak 22. maja 2007. godine sa poèetkom u 12.00 èasova sala 5, Bulevar unetnosti 29.

Tim povodom æe  Nj.E. Dante Koelja de Lima Ambasadora Brazila u Republici Srbiji odr¾ati predavanje o svojoj zemlji. Nakon predavanje biæe priredjen koktel.

Predavanje æe biti odr¾ano na engleskom.

Luximus

Da, da, da! I ja sam dobio istu pozivnicu.  :) Jesi li clan SFLA?! Ja sam se skoro uclanio, ali zbog puta u USA ovog ljeta, nemam vremena da se aktivnije ukljucim u rad ove organizacije! Definitivno, kad se vratim!  :wink: Latinska Amerika rulaaaa...  :Z

Luximus

DANTE KOELJO DE LIMA
Ambasador Brazila u Srbiji od februara 2006. godine, roðen je u dr¾avi Tokantins (Tocantins) u centralnom Brazilu. Diplomirao je prava na Federalnom univerzitetu u Rio de ®aneiru, zavr¹io je studije na Diplomatskoj akademiji Brazila ("Instituto Rio Branco") 1975. godine. Slu¾bovao je, inter allia, u Va¹ingtonu, Abiðanu, Karakasu, Lisabonu i Rimu. Gospodin de Lima je radio u Ministartsvu spoljnih poslova Brazila u Sektoru za programe za unapreðenje trgovine i kao sekretar za meðunarodne poslove Ministarstva planiranja, bud¾eta i upravljanja, od 2000. do 2003. godine. Gospodin de Lima je o¾enjen i ima 2 sina.

MaliZmaj

da clan sam od samog pocetka tj skoro od osnivanja :) i bas mi je drago da smo dobili jos jedno clana pa jos i mog kolegu :) poz vidimo se  :~ :~