Dilema: "©to da mu ne dam?" VS "Zaraðuje vi¹e para od nas!!!"

Started by hulio_salinas, 07-10-2006, 09:16:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pitanje: "©to da mu ne dam?" VS "Zaraðuje vi¹e para od nas!!!"

©to da mu ne dam?
Zaraðuje vi¹e para od nas!!!

pig_am_am

idi bre hulio,pa ja sam bukvalista  :>

meni ne da nisu simpaticni ti sto siluju usi u autobusu,nego se uvek cudim ko im to dozvoljava...

volim cigane. ali ne ovako "zaposlene".

Lence

Bukvalisto!  :>
Nije bas da mi lepo zvuce, ali mi je simpaticno to sto su se potrudili da nesto URADE i da svoje pare ZARADE, a ne da uzimaju za dz. Zbog toga ih cenim. Mogli bi svoje roditelje da nauce necemu!

tarantulica

Juèe smo Darker i ja u Knez Mihajlovom imali blizak susret sa Ciganèicom, koja nas je pratila i gurala se uz nas, bila je u¾asno napadna, sa sve detetom u naruèju... Na kraju nas je ispsovala ¹to joj nismo dali pare....

*

Darker

Ma vidla da sam njihov i da se neæe para nagledati od mene :K :K :K
Sla¾em se da  zaraðuju vi¹e od mene, jerbo ja zaraðujem-ni¹ta! :K :K

P.S. Obratite pa¾nju na likove i ¾ene ¹to bauljaju kao zombiji pored urgentnog centra, a mo¾da jo¹ neke bolnice, sa sve receptima u ruci, tra¾eæi 20 dinara za participaciju za lekove :K :K :K

Ayrton Senna

Ma tih 20 din. i nekako da da¹, ali kada krenu da te spopadaju na autobuskoj stanici sa prièom kako im treba za kartu, a nemaju nikog da im pozajmi.....
Pa ¹ta ja da radim? Nemam ba¹ 500 din. uvek da nekom poklonim. 

Nije mi jasno odakle se vi¹e pojavljuju, ali poslednjih dana su me ba¹ spopali.

pig_am_am

ja sam juce dala dva'es dinara nekom narkomanu
rekao mi je da mora da skupi "hiljadu maraka" pa bi bilo super ako imam dva'es dinara  :> [off]jest da nije smesno [/off]

Darker

slobokv83

Ja sam juce gledao kako trojica crkvenih sluzbenika ubijaju boga u cetrdesetogodisnjaku(procena),jer je krao pare iz crkve.Covek nije pruzao otpor a prvi ga je tukao stanglom po glavi,drugi ga je sutirao u stomak(cak i kad je pao),a ovaj treci-ma bilo je strasno.Coveka podigose sa pocepanim licem i krvlju svuda okolo.Sutnuse ga i najurise iz crkvenog dvorista.Bio sam ispizdeo na postupak ovih popova ubica(mada ne opravdavam kradju,ali ovako da ga kazne),ali me je cura odvukla za rukav iz dvorista.Mozda je trebao da prosi,ali nikako da krade iz crkve.Ove fantome necu da komentarisem...

Wlada

Знаш како, забринуо бих се за цркву да су то били монаси који су окренути молитви и вери (док су попови мало више окренути материјалном свету)...
Сети се поп Ћире и поп Спире...
:wink:

Darker

Danas je u Kralja Petra stajao èièa i vikao: gladan sam :K :K :K

Do¹lo mi da stanem pored njega i da zapoènem ¹trajk glaðu jer ne mogu da proðem gradom a da me bar tri prosjaka ne salete :K :K