Najèe¹æe gre¹ke u krevetu

Started by Roben, 08-05-2007, 22:02:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Najèe¹æe gre¹ke u krevetu

Srbi su narod sklon hvalisanju, a posebno smo najbolji za volanom i u krevetu, mada i o fudbalu sve znamo. A da li je zaista tako?

Evo nekoliko gre¹aka koje su najèe¹eæe i koje, ako ih izbegavate, mo¾da i budete "naj" , barem u spavaæoj sobi.

Nedovoljno poznavanje anatomije

Ludsko telo vi¹e nije tabu, postoji bezbroj knjiga, sa sve slikama, na tu temu, a i Internet je nepresu¹an izvor informacija. Nije dovoljno samo ¾eleti da nekoga zagrlite, dodirnete... potrebno je da znate gde i kako. Nije zgoreg ni da pitate partnera koje su mu erogene zone i ¹ta mu najvi¹e prija. Neæete verovati ¹ta sve uzbudjuje ljude - od kose, stopala, pupka... a nekoga je dovoljno i samo da pogledate.

Suvi¹e prièe i smeha


Seks nije samo potreba, to je i zabava, ali ne urnebesna komedija ili prilika za dijalog. Postoje osobe koje vredja ako se smejete tokom polnog odnosa jer mogu pogre¹no da protumaèe va¹ kikot i pomisle da negde gre¹e. Po koja reè, ljubavna izjava ili ¹apat su dozvoljeni, ali ni¹ta vi¹e od toga. Saèekajte da se sve zavr¹i pa onda recite ¹ta ste hteli.

Niko ne ume da èita misli

Da li znate ¹ta va¹ partner ¾eli u svakom trenutku? Naravno da ne znate, kao ¹to ni on ne zna ¹ta je vama u glavi. Èak ni madjionièar Dejvid Koperfild nije toliko ve¹t. Zato pitajte i pustite da vas pitaju. Nemojte se stideti da predlo¾ite pozu ili bilo ¹ta drugo ¹to ste po¾eleli u intimnom trenutku, ali budite otvoreni i za sugestije i ¾elje partnera.

Izbegavajte rutinu

Na poèetku veze sve puca od strasti i èini se da æe tako biti do kraja ¾ivota. Medjutim, vreme prolazi, a navika, taj neprijatelj romantike, polako postaje treæi èlan va¹e zajednice. Otresite je se ¹to pre. Kada je sve predvidivo posebno dosadno postaje ¾enama. Zato se morate potruditi i pustiti „ma¹ti na volju“ - menjajte poze, prostorije, osvetljenje, muziku, kupite nov donji ve¹, promenite parfem, iznenadite partnera kada se najmanje nada...

Va¹e telo nije najbitnije


Postoje osobe koje ne mogu da se opuste u krevetu zato ¹to stalno misle na svoje telo: „Ako legnem na bok visi mi stomak. Ako legnem na ledja vise mi grudi. Ne smem da se okrenem, velika mi je zadnjica. Samo da mi ne dodirne glavu i mesto gde æelavim“...

Ovakvom razmi¹ljanju skloni su podjednako i mu¹karci i ¾ene. Medjutim, ako je va¹em partneru zaista stalo do vas neæe ni primetiti ono ¹to vi vidite u ogledalu i èega se stidite. ©ta vi¹e, ono ¹to vi smatrate svojom manom nekome æe biti seksi i neodoljivo. Opustite se i u¾ivajte.

Jedno istra¾ivanje u Americi pokazalo je da ¾ene koje imaju pozitivan stav o svome telu do¾ivljavaju orgazme u èak 73 odsto seksualnih odnosa.

Ni pasivni ni agresivni

U ¾elji da nekoga zadovoljimo èesto smo skloni preterivanju koje mo¾e biti dvojako. Razne vratolomije i egzibicije pre æe oterati va¹eg partnera zauvek, nego ga odu¹eviti. Ne treba biti originalan po svaku cenu, veæ uskladjen sa ¾eljama i navikama drugog.

Takodje nije preporuèljivo ni da se potpuno prepustite i pustite partnera da sve uradi iz straha da æete vi uraditi ne¹to pogre¹no. Najbolje da budete ravnoprovani i umereni, a vremenom æete otkriti ¹ta va¹ partner zaista voli i ¹ta ga najvi¹e uzbudjuje.

Sreæno!

(MONDO)

Pedja

Брате,истраживања су доказала што се тиче секса,да смо 4 на свету. Молим лепо  :>   а за ово остало ме не интересује ха  .blah.

Kamicak


Al-Jasmina

Dakle,
da ne biste pocinili fatalnu greshku pitajte partnera:
"Rekoh sebi nije zgoreg da te priupitam koje su ti erogene zone, da ne skrenem levo kod Albukerkija pa da bude problema" :smekerica:

Roben

Јассс на кога се питање односи  :hmm

Al-Jasmina

Pobogu- pa to je unisex pitanje :trfr:
:cvet