Novi usisivaè samo za ¾ene!

Started by tarantulica, 20-05-2007, 18:01:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarantulica



Novi usisivaè samo za ¾ene!


Amerikanka D¾oan Drejsdejl (49), razvedena, majka troje dece, posle 15 godina seksualne apstinencije izumila je nastavak za unono3vaè namenjen samozadovoljavanju.

Inovatorka "Vartex Vibrationa" tvrdi kako ova spravica do orgazma dovodi veæ nakon desetak sekundi, a oni se onda ponavljaju svake minute.

"Unono3vala sam. U cev je zapela gumena traka i gledala sam kako brzo vibrira. Uzela sam traku da je izvuèem i osetila vibracije na prstima. Tad mi je sinulo", preprièala je D¾oan svoj trenutak inspiracije.

Ubrzo se prihvatila alata i u dvori¹tu napravila prototip, plastiènu cev sa pokretnim vrhom koji reguli¹e kolièinu usisne moæi. Naime, vibrator radi na principu brzog strujanja vazduha, koji u klitoris dovodi veæu kolièinu krvi, stimuli¹e ga i nadra¾uje vibracijama.

"Prvi put do¾ivela sam orgazam posle samo 10 sekundi. Tad sam znala da æe ovo doneti u¾itak svim ¾enama", ka¾e D¾oan, koja je tada do¾ivela prvi orgazam nakon 15 godina i re¹ila se frustracija nakupljenih u vreme apstinencije.

Proizvod kompanije "LoveHoney" odnedavno je u prodaji, a veæ posle nekoliko dana pokupio je pohvale zadovoljnih korisnica.

Unono3vanje, oèigledno, vi¹e neæe predstavljati problem ¾enama.

(MONDO)




Neko vozi bicikl, neko unono3va  :>

Darker

E a je l' ima tako ne¹to i za tipove?:-):-)
Mislim, ko je gledao mrak film, zna o èemu prièam, hahahhahahaha