Potpisi za IX semestar?

Started by Jeca, 17-01-2008, 08:14:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeca

Zna li se nesto u vezi potpisa?  :ball2: :hmm

shumshi

verovatno ce biti posle kolokvijuma, jer su isti uslov za potpis...  :hmm

Jeca

E ovoliko ja znam (a verujem i vi)

Sutra ko je polozio kolokvijum iz biohemije (rezultati u 10:30), moze da ostavi index na potpis (uplatnica!:shock  )

U petak ko je polozio kolokvijum iz kinetike, dobice potpis. Moze da donese index ili pre predavanja ili posle... (bez uplatnice)

stancca

A da li neko zna kada su potpisi iz kozmetologije? :~

Tinkerbell

Quote from: Jeca on 21-01-2008, 17:31:40
E ovoliko ja znam (a verujem i vi)

Sutra ko je polozio kolokvijum iz biohemije (rezultati u 10:30), moze da ostavi index na potpis (uplatnica!:shock  )

U petak ko je polozio kolokvijum iz kinetike, dobice potpis. Moze da donese index ili pre predavanja ili posle... (bez uplatnice)

zar nije potpis iz kinetike u sledeci ponedeljak?  :hmm 
cula sam da su pomerili jer nikom ne odgovara u petak oko 2, jer imamo kolokvijum iz toxina u 15 do 5.

igrackica

Iz kinetike je u ponedeljak, ali sam zaboravila da li rekose od 12h-14h, ili od 10h-12h  :hmm

Bred

potpis iz kozmetologije dobijate u X semestru :!

tarantulica

Preuzeto sa sajta fakulteta (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/farmakokinetika/):

OBAVE©TENJE

Studenti koji su stekli uslov (polo¾ena oba kolokvijuma i redovno prisustvo na ve¾bama) moæi æe potpis iz Farmakokinetike da dobiju u petak 25.01. po zavr¹etku predavanja iz Farmakokinetike (amf. 2) ili u ponedeljak 28.01. od 12-14h u kancelariji Prof. dr Branislave Miljkoviæ.
Termin za potpisivanje za studente koji æe uslov za potpis steæi po ponovljenom kolokviranju biæe naknadno istaknut.

Institut za Farmakokinetiku

MiKy

gde se nalazi kancelarija prof. Miljkovic?

tarantulica

AnaCrvena

malo je bezveze sto se uvek nesto poklapa...evo sad npr,ko ne uzme potpis iz kinetike danas,onaj termin u ponedeljak nece moci da iskoristi,jer se na toksine predaju indexi u ponedeljak od 10-12h,i bice gotovi tek u utorak...iako se to uvek nekako resi,i svi koji imaju pravo na potpis,na kraju ga i dobiju,ali mogli bi bar toliko da nam izadju u susret i razdvoje termine...  :ball2:

MiKy

uvek bude cimanje oko potpisa...jos ni jednom nisu uspeli da se organizuju kako treba