Pozdrav sa Jahorine

Started by Adonis_Vernalis, 23-06-2006, 10:21:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

Drage koleginice i kolege,

saljem vam pozdrave sa Jahorine, gde se nalazim na III simpozijumu Farmaceutske komore Republike Srpske, sa jednim predavanjem koje drzim sutra. Vracam se u ponedeljak i zeljno iscekujem susret sa vama na ovom forumu.

Vas Adonis

P.S. Kako sam ocenjen na usmenom ispitu u predroku? Ja sam dao jednu 9, jednu 8 i jednu 6... :)

Bred

Adonise, ima li kise tu? :> Ocekujemo fotke i utiske :)

yeca

aaaaaa tu ste dakle...
a mi se pitamo ¹to vas nema
paaa u¾ivajte punim pluæima!!  :~

H5N1

Pa cujem da vam je bas lepo vreme, pozdravi ostale.

Adonis_Vernalis

Dragi svi,

fotaka nece biti jer je rasejani profa zaboravio foto-aparat, a poneo aparat za brijanje. No, ja cu sve da popamtim pa da vam prepricam... mozda ce to biti i bolje, jer umem lepo da pricam ...  :wink:

Ajd, ostajte mi zdravi!

Adonis

P.S. To sto me ima na forumu je znak da je profa cak i na vr brda nasao internet... :K

Masha

Pa vi ste najbolji profa na ovom nasem faksu. Hvala sto nam se javljate i sa "vr brda". Lepo se provedite! :~

Adonis_Vernalis

Quote from: masha on 23-06-2006, 23:34:19
Pa vi ste najbolji profa na ovom nasem faksu. Hvala sto nam se javljate i sa "vr brda". Lepo se provedite! :~

:embarrased: Daleko od toga... Ipak, prija. Ovu poruku cu shvatiti kao znak da sve ono sto radim i mislim da je dobro, ipak nije uzaludno... hvala

Natasa

shvatite i ovo ozblijno : steta sto u moje vreme ste bili jos uvek nama asistent na vezbama

yeca

dobro, za mene ima jo¹ nade...  :)
profesore, ba¹ ste omiljeni - pa zar to nije divno??
svaka Vam èast na kooperaciji i doprinosu!!  :V

Adonis_Vernalis

E, ja se vratio... tako da cu, mislim, zakljucati i mozda cak izbrisati ovu temu... A mozda i necu...  :ninja:

Bred

Ne mozete da brisete i zakljucavate :wink:
Da su svi profesori kao sto je Adonis nama bi studiranje bilo bar 10x lakse! Ali nazalost to nije tako i vecina profesora pokusava na svaki nacin da vas sabotira ...

Natasa

kakva je to egocentricnost profesora...kao sad mi smo udruzena banda koja hoce bas njega/nu da zezne...ih, pa nismo mi homogeni entitet, kao ni oni...ima nas zaista raznih!
meni je samo bitno je ispitivac korektan...cak sam odustala da treba da bude pedagog....

Adonis_Vernalis

Uh, kakav off topic... Ja sam se samo e-javio sa planine, umesto da lizem markicu i saljem razglednicu... Ali, mislim da preterujete. Nije bas tako kako vam se cini. Nepravda ume da boli, o da, ali ni mi nismo udruzena banda koja hoce da vas posto poto spreci da postanete farmaceuti. Pedagogija i andragogija se, kao i sve drugo, uce... Nazalost, nesto se ne secam da smo te predmete ikada imali na poslediplomskim studijama  :ohwell:

Natasa

pa to i kazem ja...da nema gangova vec samo mrzovoljnih pojedinaca...i sa jedne i sa druge strane...
zato smo tu i mi drugi pojedinci da pravimo ravnotezu :)

Bred

Slazem se. ali dosta sa  :OFF