Po¹alice iz Micro Finance Banke

Started by Dukica, 22-05-2007, 15:23:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Dukica

1. Klijent: "Dobar dan, je l' to Mikro Fiber banka? "
2. Klijent: "Je l' to Microsoft banka? "
3. Nata¹a: "Da biste ostvarili tu transakciju, vi morate prvo da imate odnos."
4. Klijentkinja: "A je l' neæete Vi da odete s na¹im parama? "
5. Klijent: "Ja imam jedno malo mini preduzeæence. "
6. Olga: "Ne mo¾emo da registrujemo hipoteku, na¾alost gospoða (majka) je jo¹ ziva."
7. Klijent koji je odbijen za kredit: "Dobro, dobro, tra¾iæete vi od mene ne¹to!"
8. Klijent: "Izvinite, da Vas pitam, ¹ta ovi na televiziji seru, s' opro¹tenjem, za Va¹u banku? "
9. Klijent: "Jel mogu ja ne¹to da Vam pomognem?". Vesna R: "Ne mo¾ete Vi meni ni¹ta da pomognete! Samo sedite tu i potpisujte!"
10. Klijent: "Je l' mi stigla vizit kartica?"
11. Klijent: "Izvinite hteo sam da se prijavim na va¹ konkurs, ali ni u jednoj knji¾ari ne mogu da naðem onaj CV obrazac... "
12. Klijent: "Hoæu da prebacim pare na raèun" Biljana: "Na Va¹ raèun?" Klijent: "Pa mo¾da biste hteli na Va¹?"
13. Vesna (nemackom klijentu): "You don't speak any English? Dobro, nema problema, izvolite sedite".
14. Srðan (obezbedenje): "Stojanoviæ Slavica? Gospoðo, ovde ne radi nikakva Stojanoviæ Slavica!... Aaaa, Vi ste Stojanoviæ Slavica..."
15. Klijent: "Zanima nas transformacija novca iz inostranstva. "
16. Klijent: "Hoæete da me zovete kad mi stigne kartica? Vesna: "Sigurno æemo da zaboravimo, bolje sami doðite".
17. Klijent: "Dobar dan, ja sam jedno pravno lice."
18. Miljan Progard: "Vesna, èeka te gospoða èasna sestra."
19. Jelena Tatic, posle 10 minuta telefonskog razgovora sa dosadnim klijentom: "Ma, znate ¹ta - prijatno!", i tresnula slu¹alicu.
20. Klijent: "Dobar dan, èuo sam da dajete pare. "
21. Klijent: "Imam dve æerke, jedna je sada zavr¹ila srednju ¹kolu, a druga je peti razred." Vesna: "Je l' one rade negde?"
22. Klijent: "Gde vam se nalazi adresa? "
23. Klijentkinja Ani: "Znate ljubavi, ja sam u su¹tini mnogo dobar èovek."
24. Ana: "Dobar dan gospoðo, ovde Micro Finance banka". Klijentkinja: "Cija majka?"
25. Klijentkinja: "Izvinite, samo da pitam, je l' sam obraðena? "
26. Vlada: "U koju svrhu uzimate kredit?" Klijent: "Jebem li ga, imao sam neko slavlje".
27. Klijent: "Izvinite, interesuje me ovaj kredit za osobe."
28. Jelena: "Nije fer. Klijenti samo meni trpaju!"
29. Klijent: "Kakva ste vi to banka, samo 10 kredita dnevno isplaæujete? Ja sam mislila da imate kompjutere! "
30. Klijent: "Rekli ste mi da pozovem ponovo, nisam se dobro èuo."
31. Deni klijentkinji: "Gospodjo, sedite ovamo kod mene, na prvi sto!"
32. Sa¹a Pirot: "Izvinite, a da li mo¾da znate kolika vam je plata?"
33. Klijent: "Je l' ima¹ ti muda meni da pusti¹ 10.000 evra? A?"
34. Dragana: "Ka¾ite mi, koji Vam je mobilni?" Klijent: "Nokia"
35. Vesna S: "Morate fiksno da mi javite."
36. Klijent u sredu 5. decembra: "Je l' radite sutra u subotu?"
37. Klijent: "Interesuju me fizièki krediti. "
38. Sanja: "Morate da nam donesete drugog ¾iranta u banku."
39. Klijent: "Je l to Majkro Rajfajzen Banka?
40. Vesna R: "Dobar dan gospodine, treba mi Jovanoviæ Milan. Gospodin:"Dobar dan. To je moj sin, ali on nije trenutno tu." Vesna R: "Vi ste mu verovatno otac?" - Gospodin: "Ne, ja sam mu SIGURNO otac."
41. Jelena T. klijentu: "Dobar dan, jeste li to Vi?"
42. Deni: "Pa Beè je Beè gospodine, nema dva Beèa!"
43. Klijent: "Pa dobro, onda æu ja da pitam onog mog knjigovesca ¹to mi vodi knjige.
44. Ana se javlja na telefon dok joj je u rukama koverta sa adresom Mramorski put BB: "Mramorski put, izvolite."
45. Klijentkinja: "Ovde jedna gospoða."
46. Klijentkinja: "Ja sam predala zahtev za kredit decembra, novembra, oktobra... "
47. Vesna: "Gospoðo, imamo mali, malecni problemèiæ - raèun Vam je blokiran!"

:116: :116: :116:

tarantulica

Quote40. Vesna R: "Dobar dan gospodine, treba mi Jovanoviæ Milan. Gospodin:"Dobar dan. To je moj sin, ali on nije trenutno tu." Vesna R: "Vi ste mu verovatno otac?" - Gospodin: "Ne, ja sam mu SIGURNO otac."

Genijalno  :116: :116: :116:

malena

40. Vesna R: "Dobar dan gospodine, treba mi Jovanoviæ Milan. Gospodin:"Dobar dan. To je moj sin, ali on nije trenutno tu." Vesna R: "Vi ste mu verovatno otac?" - Gospodin: "Ne, ja sam mu SIGURNO otac."
I meni je ovaj deo najzanimljiviji...  :siza: :siza: :siza: