®ena koja ima 200 orgazama na dan

Started by BK, 23-12-2007, 14:58:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BK

®ena koja ima 200 orgazama na dan!

Mnoge ¾ene bi joj pozavidele, ali ona zapravo ima zdravstveni problem. Sara Karmen, 24-godi¹njakinja iz Londona, na dan do¾ivi èak 200 orgazama i zbog toga je oèajna. Ona pati od sindroma trajnog seksualnog uzbuðenja (Permanent Sexual Arousal Syndrome), poremeæaja kod kojeg su mi¹iæi polnog organa zbog poveæanog dotoka krvi u stalnoj kontrakciji i tako podstièu orgazme. Saru uzbuðuju najrazlièitije vibracije u okolini - vo¾nja vozom, fen za kosu, pa èak i zvuk aparata za fotokopiranje! Tokom intervjua britanskom tabloidu "News of the World", ona je do¾ivela èak pet orgazama. Ovaj problem je ometa i u poslu, jer je, s obzirom na to da radi u salonu lepote, svakodnevno izlo¾ena vibracijama razlièitih aparata.
„Neke moje stare mu¹terije znaju za ovaj problem, ali mi nije nimalo prijatno kad novima treba da obja¹njavam za¹to stenjem usred tretmana”, ka¾e ova devojka iz Londona.
Od poremeæaja PSAS pati od 19. godine. Lekari su joj prepisali antidepresive, ali joj ta terapija nije pomogla, ¹tavi¹e ona smatra da joj je stanje pogo¹ano, odnosno bila je jo¹ uzbuðenija.
„Posle par nedelja uzimanja lekova, postajala sam jo¹ ubuðenija i bila sam u stanju neprekidnog orgazma. Moji biv¹i momci bili su zaprepa¹æeni koliko puta do¾ivim orgazam. Pa èak i posle seksa, ja bih do¾ivela orgazam. Razmi¹ljala sam o tome ¹ta smo radili u krevetu i tako sam do¾ivljavala orgazam. Imala sam u to vreme i po 150 orgazama na dan i svaki dan sam ih imala sve vi¹e, èak i 200!”, ka¾e nesretna Sara. Roditeljima nikada nije otkrila ¹ta joj se de¹ava, a oni su mislili da je malo nastrana i hiperaktivna. Ima samo jednu ¾elju: „Tako bih volela da imam normalan ¾ivot”. (Mondo) (http://www.mtsmondo.com/)

Masha

Kad sam videla naslov teme htedoh da kazem - zeno, svaka ti cast! Sad kad sam procitala vidim da joj nije lako.

dirigent

hehe, ova tema treba da se zakljuca momentalno, jer imam utisak sto god neko bude poceo otici ce u offtopic.

       Uzgred hteo bi reci... da podvucem... da dodam... i na kraju zakljucim...