Digitalna pljuga

Started by _d.0.t_, 27-05-2007, 23:20:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

_d.0.t_

sajt je www.internationalhealth.tv
-----------------------------------
evo je  i pljuga




kazhe...

“e-JOY” je visoko dostignuæe savremene tehnologije i predstavlja najsavremeniji elektronski ureðaj, koji ne samo ¹to èuva zdravlja pu¹aèa i ne zagaðuje okolinu, veæ tako i ne stvara i ne ugro¾ava pasivne pu¹aèe !!!

“e-JOY” je napravljen od najsavremenijih mikroprocesorskih komponenati i superefikasne atomizirajuæe tehnologije. Ovaj proizvod po svemu lièi na cigaretu, ali u sebi ne sadr¾i nikakve ¹tetne supstance, a naroèito ne katran i druge potencijalno kancerogene materije, produkte sagorevanja.

“e-JOY” stvara privid dima u kome nema ¹tetnih supstanci po okolinu. Za “e-JOY” Vam nije potreban upaljaè, ¹ibica ili otvoreni plamen, jer on se sam “pali” po Va¹oj ¾elji, obezbeðujuæi u¾ivanje i zadovoljsto, bez rizika od pojave nikotinske zavisnosti ¹to kod strasnih pu¹aèa zadovaljava steèene navike i potrebe za pu¹enjem. “e-JOY” Vam pru¾a isti oseæaj kao i pri pu¹enju obiène cigarete, ali bez ¹tetnih posledica po Va¹ organizam, jer ne sadr¾i supstance koje, prisutne u obiènoj cigareti, mogu opasno da naru¹e Va¹e zdravlje.

“e-JOY” je ostvarenje sna svakog pu¹aèa. Napokon mo¾ete i Vi da“pu¹ite” zdravo, bez ¹tetnih posledica po Vas i Va¹u okolinu.

“e-JOY” predstavlja sintezu obzirnosti i kulture, “zdravog pu¹enja” i neugro¾avanja okoline, te se stoga i preporuèuje od uglednih institucija i eksperata kao odlièna kombinacija moderne mikroelektronske i biolo¹ke tehnologije i koncepta zdravog ¾ivota

AKO ®ELITE DA “PU©ITE ZDRAVO” ILI PU©ENJE OSTAVITE BRZO, LAKO I TRAJNO, TU JE VA© “e-JOY”

KORI©ÆENJE “e-JOY” SADR®AJEM NIKOTINA SIMULIRA PU©ENJE, ZADOVOLJAVA NAVIKE PU©AÈA, ALI BEZ OPASNOSTI PO ZDRAVLJE, JER U SEBI NE SADR®I ©TETNE I KANCEROGENE SUPSTANCE, KAO ©TO SU UGLJEN-MONOKSID, AZOT-DIOKSID, HIDROCIANIÈNA KISELINA, ARSEN, OLOVO I KATRAN.

KAKO “e-JOY” ISPU©TA U ATMOSFERU SAMO VODENU PARU, ISKLJUÈUJE SE MOGUÆNOST PASIVNOG PU©ENJA, TAKO DA OKOLINA UZ “e-JOY” NE TRPI POSLEDICE ZAGAÐENJA KOJE IZAZIVAJU KLASIÈNI PU©AÈI, POGOTOVO U ZATVORENOM PROSTORU.

KETRID®
Ketrid¾ se sastoji od inhalatora i kontejnera koji sadr¾i nikotinski rastvor. U kontejneru se nalazi rastvorena nikotinska teènost za atomiziranje, sa razlièitom koncentracijom nikotina za razlièite potrebe i ukuse pu¹aèa. Nikotinski rastvor se dobija iz duvana, biolo¹kom tehnologijom koja iz njega odklanja ¹tetne supsatnce

Jedan kertrid¾ sadr¾i manje nikotina od jedne kutije, a zamena je za 3 do 5 kutija obiènih cigareta.

Zavisno od ¾elja i potreba pu¹aèa, na raspolaganju su èetri vrste ketrid¾a:

   1. Visoki novo nikotina  38mg/ketrid¾
   2. Srednji nivo nikotina 20mg/ketrid¾
   3. Nizak nivo nikotina 12mg/ketrid¾
   4. Bez nikotina 2mg/ketrid¾

U telu “e-JOY” se nalazi ketrid¾ sa niskim nivoom nikotina, koji ispu¹ta teènost u zonu atomizera, posle èega ultra-mikro pumpa stavlja teènost pod pritisak i atomizira se u 0,5-1.5 UM maglenih kapljica , koje odlaze u ultrazvuèno polje. Time se maglene kapljice raspr¹uju u aerosolno okru¾enje pod uticajem inhalacije i protoka vazduha, a na kraju, aerosolni rastvor formira vodenu paru koja simulira dim cigarete.

Pre atomizera, teènost mora da se zagreje da bi se smanjio njen povr¹inski napon i omoguæilo lak¹e atomiziranje i pretvaranje u paru. “e-JOY” ne samo ¹to imitira dim cigarete, veæ i uobièajenu temperaturu njenog dima (50 - 60º C). To zadovoljava psihologiju i navike prisutne i kod dugogodi¹njih pu¹aèa, ¹to i predstavlja su¹tinu “zdravog pu¹enja”.



Enea

Hocjes da mi kupis? :treptrep:

_d.0.t_

ocju... ako nadjem pink edition <3

Enea

ne bih se bunila ni da je green, or blue =)