Spartanski re¾im za Paris Hilton

Started by tarantulica, 06-05-2007, 09:40:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Wolf

Pih, bila u zatvoru 23 dana, a kuka
kao da je bila 23 godine...
Shljam i olosh i treba je tuci lopatom :F

tarantulica

Paris Hilton koristi rech "anksioznost"  :shock

tarantulica

Vrhunac....  :bljak:






Paris Hilton: Prona¹la sam Boga u zatvoru!


Starleta Paris Hilton "otvorila je du¹u" voditelju Leriju Kingu, u prvom intervjuu koji je dala nakon ¹to je pu¹tena iz zatvora.

Paris (26), koja je provela tri nedelje u pritvoru zbog pijane vo¾nje bez dozvole, otkrila je da nikada nije probala drogu, ne pije mnogo, i ponovo je prona¹la Boga.

"Najpre da ra¹èistimo - nisam znala da mi je dozvola oduzeta. Advokat mi to nije rekao. Niakda ne bih sela za volan da sam znala. Od sada æu po¹tovati sve zakone" rekla je ona.

"Iz zatvora sam iza¹la odluèna da oèistim svoj ¾ivot od svih lo¹ih elemenata, ukljuèujuæi i la¾ne prijatelje. Neæu ih imenovati, ali znaju oni dobro ko su. Dobra stvar u zatvoru je ¹to niste stalno okru¾eni ljudima, i ne sevaju blicevi na sve strane" dodala je Paris.

"Prona¹la sam Boga kroz meditaciju i razmi¹ljanje. Èitala sam pisma fanova, prièala sa drugim zatvorenicama kroz otvore za ventilaciju, ali najvi¹e sam èitala Bibliju" rekla je mlada bogata¹ica, koja nije umela da voditelju navede omiljeni pasus iz Svetog pisma.

"Hrana je bila lo¹a, a najgore iskustvo je pretres do gole ko¾e. To je najveæe poni¾enje u mom ¾ivotu. Tokom boravka u zatvoru, bila sam u jako lo¹em stanju, i "isplivalo" je da bolujem od klaustrofobije. Imala sam napade panike, anksioznosti, nesanice i odsustva apetita. Izleèila sam se èim sam iza¹la" na¹alila se Paris.




Zbog nervnog rastrojstva optu¾ene, ¹erif Li Baka ju je nakon nekoliko dana uputio u kuæni pritvor. Medjutim, Paris je ubrzo vraæena u zatvor.

"Imao je najbolju nameru, mislio je da je bolje za sve ako odem kuæi. Onda su me probudili, izvukli iz kreveta i vratili u zatvor! Potpuna ludost" zakljuèila je ona.

"Sa emotivne taèke gledi¹ta, u zatvoru je jako te¹ko. Kada je bio praznik oèeva, nisam mogla da zagrlim tatu, koji mi je do¹ao u posetu, jer je izmedju nas bilo staklo. Nedostajala mi je porodica, i najsreæniji dan mog ¾ivota bio je kada sam iza¹la i zagrlila svoju mamu" rekla je Paris.

"Zatvor me je promenio, shvatila sam da nije sve u zabavi. Male stvari se raèunaju. Sve prièe o meni na ¾urkama mo¾ete da zaboravite. Mediji su od mene napravili narkomana i pijanicu, a drogu u ¾ivotu nisam probala! Popijem piæe sa prijateljima, ali nisam alkoholièarka" odluèno je izjavila naslednica imperije Hilton.

"Ljudi koji misle da se nisam promenila, ne poznaju me. Videæete novu Paris Hilton" rekla je biv¹a "zatvorska ptièica", kojoj je porodica priredila spektakularni "pink parti", u èast izlaska iz pritvora.


(MONDO)

pig_am_am

 :116: :116:
stvarno nemam drugi komentar

Darker

Ko onaj elvud, gadna mi je do simpatiènosti!!

Masha

Paris na Havajima

Bogata naslednica Paris Hilton na Havajima poku¹ava da zaboravi dane iza re¹etaka. Na odmor je oti¹la odmah nakon intervjua koji je na CNN-u obavila s Larijem Kingom. Do svog odmarali¹ta pobegla je avionom zamaskirana u crnu periku s slamnatim ¹e¹irom. Na pla¾i je bila sama, obukla je bikini i malo se razgibavala, u¾ivala je u moru gde se brèkala, potom je malo èitala knjigu... Obièan dan u ¾ivotu bogata¹ice.

izvor www.blic.co.yu

Mora da je Biblija u pitanju  :K

josefina87


pig_am_am


tarantulica

Savet Paris Hilton povodom Dana nezavisnosti

Poznata d¾etseterka Paris Hilton, koja je nedavno iza¹la iz zatvora, uputila je preko internet sajta svojim obo¾avaocima poruku povodom amerièkog nacionalnog praznika Dana nezavisnosti, u kojoj im savetuje da ne sedaju za volan ako su pili.

"Svima sreæan 4. juli i ne zaboravite da se pona¹ate odgovorno", navela je ona u poruci.

Paris Hilton (26) pu¹tena je pro¹le nedelje iz zatvora u kome je provela 23 dana zbog vo¾nje u pijanom stanju i bez vozaèke dozvole.

Ona tvrdi da je odluèila da potpuno promeni pona¹anje i da æe ubuduæe manje poseæivati mondenske skupove.

"Ono ¹to sam do¾ivela pro¹log meseca, podstaklo me je da idem dalje sa nekim novim uzbudljivim planovima", navela je ona na svom sajtu na "MySpace", prenela je agencija AP.

(Tanjug)



E ako Paris tako kaze, moramo se tome pokoriti...  :Bog

Masha

Ocekujem da napise knjigu posvecenu svom boravku u zatvoru. Bez toga nista nije uradila.  :K Mislim, Paris Hilton deli savete  :run

Darker

E, a jeste èuli da je dobila poslovnu ponudu od milion dolara za predavanje o tome kako napraviti najbrend :K

tarantulica

Ona i jeste brend, mada ne razumem kako....
Mozda da odem na predavanje  :>

Al-Jasmina

Mislim da spartanci leprshaju u grobovima oko Termopila
zbog cinjenice da uturismo ovakav naslov-
oni i Paris Hilton u istom kontextu :116:

Darker

A Paris nije bio Spartanac?
Zami¹ljam fotomonta¾u Paris hilton kako vièe: spartaaaaaaaaaaaa :K

pig_am_am

pa i lici na nekog muskarca,jedino sto nije crna ko spartanci...