Kejt Mos u krevetu sa Naomi Kembel

Started by Bred, 22-06-2007, 12:14:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: M. R. |
Kejt Mos u krevetu sa Naomi Kembel

Kontroverzna manekenka Kejt Mos vodila je ljubav sa jednom od najlep¹ih ¾ena na svetu, sa svojom koleginicom Naomi Kembel. Kejt je pre deset godina potro¹ila preko 500.000 funti na kokain, kada je seks u pitanju, najvi¹e je volela orgije, podjednako mu¹karce i ¾ene, a jedina ljubav koju do danas nije prebolela je ona sa glumcem D¾oni Depom stoji u biografskoj knjizi o popularnoj manekenki.

Sve to i mnogo vi¹e napisao je Kejtin bliski prijatelj Kevin Masel koji se priseæa kako je izgledala strastvena noæ izmeðu dve svetske manekenke.
- Pre deset godina, Kejt i Naomi su, zahvaljujuæi meni, oti¹le na prijem kod Nelsona Mendele. Cigarete, razne tablete, kokain i heroin bili su tog dana glavni na Kejtinom „meniju“. Kejt i Naomi su zajedno u¹mrkavale kokain u Nelsonovom kupatilu, a potom su do ranih jutarnjih sati upra¾njavale divljaèki seks - napisao je u knjizi Gavin.
Premr¹ava manekenka, prema biografiji, najvi¹e je volela orgije i stalno ih je upra¾njavala sa postavom sa „Primrose Hila“ - raskala¹nom skupinom glumaca, stilista i manekena kojima su mediji dali takvo ime. I, dok je ¹partala modnim pistama i osvajala svet mode, Kejt je takoðe, nekoliko puta „defilovala“ u krevetu sa braènim parom D¾ud Loom i Sejdi Frost.
Ipak, njeni feti¹i bile su ¾ene.
- Kejt ni¹ta nije moglo da povredi toliko, kao kada njena ljubavnica spava sa drugom ¾enom. Tada je histerisala od ljubomore, ali nije se ljutila kada su njene devojke spavale sa mu¹karcima - otkrio je Gavin.
Iako se verila za muzièara Pit Doertija, sa kojim, prema pisanjima amerièkih medija, svakodnevno u¾iva u drogama, Kejtina najveæa ljubav je glumac D¾oni Dep.
- Mnogo je mu¹karaca pro¹lo kroz njen ¾ivot. ©on Pen, Leni Krevic, Lijam Galaher... Ipak, jednog nikada nije pre¾alila. Glumac D¾oni Dep prekinuo je vezu s njom nakon èetiri godine, a ona se dan danas nije oporavila - pi¹e Gavin koji veruje da je Kejt pre jednu deceniju potro¹ila pola miliona funti na kokain.
- Kejt je u¹mrkavala kokain svakih pet minuta. Posle nekog vremena gubila je kontrolu i trpala je drogu u nos. Tada je mislila da je na vrhu sveta - napisao je u svojoj knjizi Masel.

blic

pig_am_am

sta sve ljudi nece ciniti kad osete da postaju manje slavni...
moj veci utisak je ovo o drogiranju! treba to da procita neka devojcica kojoj su bile uzor ove dve budale.
a bi drugarica sam imala pa me to ne impresionira.
(nemoj da sad neko misli da sam ja bi,slucajno  :batina)

Bred

Wolf

E taj sex je trebao da se vidi... Onako shlogirane...

pig_am_am

jos ova visoka a ova metar i sumska jagoda...