Hiljade venèanja na "sreæni" datum

Started by tarantulica, 05-07-2007, 15:18:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarantulica



Hiljade venèanja na "sreæni" datum

Las Vegas se priprema da ugosti hiljade parova koji ¾ele da se venèaju u subotu, 7. 7. 2007. godine, nadajuæi se da æe im ove cifre doneti sreæu i osigurati dobar zajednièki ¾ivot, prenosi AFP.

Prkoseæi temperaturi veæoj od 40 stepeni Celzijusa, koja u ovo doba godine vlada u Nevadi, parovi koji su odabrali da 7. jula ka¾u sudbonosno "da" smenjivaæe se u èetrdesetak kapela u gradu i brojnim salama namenjenim za sklapanje brakova.

"Veæ 49 godina radim ovaj posao, ali nikada nije bilo toliko parova", izjavila je ©arlota Rièards, vlasnica kapela koje se nalaze na glavnom bulevaru u Las Vegasu.

Oko 3.000 parova podnelo je zahtev da u subotu sklopi brak u Vegasu, gradu koga godi¹nje poseti oko 38 miliona posetilaca.

Mnogobojni hoteli i crkve prilagodile su svoje radno vreme i program, a uprava hotela "Venecijanac" za ovu subotu planirala 77 venèanja, ¹to je tri puta vi¹e nego obièno.

U hotelu "Mandalaj Bej" pripremljen je specijalan program "777 Biè ekstravaganca", koji predvidja ceremoniju na pla¾i, ¹ampanjac, koncert, fotografisanje i druge pogodnosti, a sve to za 1.777 dolara.

(MONDO)

Darker

#1
7 je moj sreæan broj, ali meni je jedna dama rekla sudbonosno "ne" na ovaj datum :'(
NIJE TAKO :wink:

tarantulica

Naredni magièni termin koji se veæ rezervi¹e u matièarskim slu¾bama je 08. 08. 2008. 

Tako oèekivano...  :roll:

pig_am_am