Èetovao 96 sati bez prestanka!

Started by Roben, 04-07-2007, 16:58:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Èetovao 96 sati bez prestanka!

Njujorèanin Norman Perez je kucao na kompjuteru 96 sati bez prestanka, a tokom postavljanja rekorda bilo mu je dopu¹teno pet minuta odmora na svakih sat vremena.

Za vreme postavljanja rekorda razgovarao je sa novinarima kojima je kazao da je na tu ideju do¹ao koristeæi svakodnevno svoj kompjuter u kafiæu koji èesto poseæuje.

"Jedan èovek je zapazio da dugo kucam, pri¹ao mi je i upitao koliko jo¹ dugo mogu da kucam", kazao je Perez dodajuæi da mu je odgovorio da se kladi da bi tako mogao jo¹ danima.

Perez je svoj rekord oborio u kafiæu u Njujorku u aveniji Lekson, ispred kojeg je stajao natpis "Pomognite Normanu da postavi rekord u pisanju na kompjuteru".

On je postavljanje rekorda zapoèeo 25. juna u 16 sati po srednjevropskom vremenu, a postigao ga je uz pomoæ ljudi koji su mu se javljali na èet.

Posle èetiri dana kucanja i postignutog cilja, Perez je izjavio da je "bilo iscrpljujuæe, ali da je sreæan onim ¹to je postigao".

(Tanjug)

malena


Wolf

Kakva budala :wall:
Kako ga samo nije mrzelo :hmm

Masha

Jao, pa strasno! On je 4 dana bez prestanka, ako izuzmemo ove pauze od po 5 minuta, buljio u ekran i nije spavao  :shock:wall:

Al-Jasmina

Kako je to uzaludan rekord,
mozda ce koristiti kapitalistima poslodavcima da dokazu svojim radnicima da je moguce raditi 24h uz minimalnu pauzu :>

Darker

Pih, pi***ca, imao je na svaki sat pauze od 5 minuta...

Bred