11-godi¹njakinja uhap¹ena pijana za volanom, nakon ¹to se sudarila

Started by nasty girl, 08-07-2007, 21:49:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

 Amerièka 11-godi¹njakinja optu¾ena je za vo¾nju u pijanom stanju nakon ¹to je policiju primorala na poteru pri brzinama i do 160 kilometara na sat, okonèanu tek kad je ona prevrnula automobil u obalskom gradiæu Orand¾ Biè u Alabami.

Video kamera u policijskom vozilu uspela je da zabele¾i ¹okirano lice policajca kad se pribli¾io uni¹tenom automobilu i video ko je vozio.

Lokalni dnevnik Mobajl Pres-Red¾ister objavio je kako je policajac iz svog vozila u utorak uveèe video kako ©evrolet Monte Karlo vozi prebrzo i nekoliko puta mu "zablicao" kako bi se vozaè zaustavio. Meðutim, umesto toga, automobil je ubrzao èak do 160 kilometara na sat da bi u jednom trenutku, zaobilazeæi vozilo ispred sebe, sleteo sa puta i prevrnuo se.

Mlada vozaèica, koja ¾ivi u obli¾njem Perdido Keju na Floridi, prevezena je u bolnicu, gde su joj obradili nekoliko ogrebotina i modrica, posle èega je pu¹tena na kuæno leèenje. Osim za vo¾nju u alkoholisanom stanju, neobuzdanu devojèicu oèekuju optu¾be za prebrzu vo¾nju, beg sa mesta nesreæe i neoprezno ugro¾avanje ¾ivota i imovine.

Automobil je pripadao jednom roðaku, a policija jo¹ nastoji da utvrdi kako se domogla alkohola. U automobilu nije bilo nikakvog piæa, ali je nivo alkohola u njenoj krvi bila vi¹a od dopu¹tene za odrasle osobe, rekli su iz policije.

Vecernji List

shiky


tarantulica

Kakav potencijal za gluposti...
Shta li ce tek da radi sa sweet 16?  :wall: