osobe za IT i internet PR

Started by mullala, 25-07-2007, 07:13:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mullala

Quote from: Miloje SekuliæObim posla u oblastima IT i internet PR-a u agenciji McCann-Erickson PR se poveæava pa æe nam, za sada kao pomoæ dok traju godi¹nji odmori a od jeseni i kao stalno zaposleni, trebati nove kolege. Odluèili smo zato da se tokom leta pripremimo pa ako se prepoznate u ovom oglasu po¹aljite biografiju i par reèi o sebi na mejl miloje.sekulic et mccannpr.co.yu do srede 1. avgusta.

Da bi nam se pridru¾ili nije potrebno da ste programer niti internet profesionalac. Zanimanje za IT i internet i dobro poznavanje ovih oblasti je sasvim dovoljno. Neohodne su odliène komunikacione ve¹tine i sposobnost za uklapanje u dinamièan tim. Ovaj posao je zaista zanimljiv ali i veoma odgovoran i zahtevan pa se ozbiljnost i sposobnost za rad u uslovima kratkih rokova podrazumevaju.

Idealan kandidat ima visoko ili vi¹e obrazovanje tehnièkog usmerenja i sna¾no izra¾enu sklonost ka pisanju. Podrazumeva se da engleskim jezikom sasvim dobro vlada a radno iskustvo u organizacije dogaðaja, novinarstvu i sliènim oblastima su veliki plus.