Gde su potpisi?

Started by marer_86, 21-08-2007, 15:47:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marer_86

BRED,
gde su nam nestali potpisi?? :roll:

Bred

marer, toliko dugo si na forumu a ne umes jos da ubodes pravo mesto za svoje pitanje??  :wall: :K

potpisi su tu gde su i bili samo nisu vise vidljivi za goste. :wink:

marer_86

Quote from: Bred on 21-08-2007, 16:19:38
marer, toliko dugo si na forumu a ne umes jos da ubodes pravo mesto za svoje pitanje??  :wall: :K

potpisi su tu gde su i bili samo nisu vise vidljivi za goste. :wink:

bred, ja sam svoj post objavio u temi o tvom tj. macinom potpisu ... aludirajuci na tvoju moc ... i bojazan da te konkurencija ne savlada, naravno sve u sali :K :smekerica: , ali je to neko drugi premestio u bla bla forum .... koliko mi se cini, a ti si onda ovde ... moja greska nije svakako ... pa naravno da znam gde su postovati svoj komentar ... :lol:

... ja sam clan, koliko znam... ali potpise i dalje ne vidim ...   :hm

Bred

ni svoj ni od drugih korisnika?

Ivana_89

mo¾da je potreban odredjeni broj poruka, kao za one 'zabranjene teme', jer ni ja ne vidim potpise  :hmm

marer_86

Quote from: Bred on 21-08-2007, 16:47:44
ni svoj ni od drugih korisnika?

..upravo tako ...

zoe

Другари, ја видим све потписе! Иначе, у профилу постоји опција која служи за подешавање тога да ли желиш да видиш потписе, да ли желиш да видиш аватаре... и тако... па мало прекопајте, и сигурно ћете се снаћи и наместити шта треба! :cvet

Bred

e verovatno je to u pitanju zoe.

marer_86

Quote from: zoe on 21-08-2007, 17:39:57
Другари, ја видим све потписе! Иначе, у профилу постоји опција која служи за подешавање тога да ли желиш да видиш потписе, да ли желиш да видиш аватаре... и тако... па мало прекопајте, и сигурно ћете се снаћи и наместити шта треба! :cvet

...iskreno ja nisam nista namesta po tom pitanju ... samo najednom su nestali ... :K ...zoe, carice hvala ti :cvet :cvet :cvet... pazi kad mi to nikad ne bi palo na pamet... mislio sam da je kod svih korisnika tako zbog novog izgleda foruma  :K ... sad je sve OK :wink:

Bred

pazi marer, verovatno je po defaultu bilo podeseno da kada se gostima prikazuju potpisi onda se prikazuju i svim clanovima. sada kada toga vise nema, svako u svom profilu treba da podesi onako kako mu odgovara. :wink:

marer_86

Quote from: Bred on 21-08-2007, 21:24:55
pazi marer, verovatno je po defaultu bilo podeseno da kada se gostima prikazuju potpisi onda se prikazuju i svim clanovima. sada kada toga vise nema, svako u svom profilu treba da podesi onako kako mu odgovara. :wink:

jbg .. nisam to znao ... zato sam i pitao ... a ko pita taj ne skita :nonono: