Lopov jede banane da bi "vratio" ogrlicu

Started by tarantulica, 05-08-2007, 09:32:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarantulica



Lopov jede banane da bi "vratio" ogrlicu

Jedan indijski lopov veæ danima mora da jede banane u zatvoru, jer se policija nada da æe ga prirodni laksativ naterati da "vrati" ogrlicu koju je ukrao.

©eik Mohsin (34) ukrao je ogrlicu vrednu 1.110 dolara od supruge jednog biznismena u gradu Kalkuti, na istoku zemlje, dok je kupovala igraèke.

"Lopov je odmah uhap¹en jer je ¾ena poèela da vièe, ali ogrlicu nisu uspeli da pronadju. Mohsin je odbacivao svaku povezanost s ovim sluèajem" rekao je ¹ef policije Ad¾oj Kumar.

Medjutim, njegovo negiranje kradje palo je u vodu kada je jedan policajac rekao da ga je video kako guta ogrlicu.

Mohsin je nakon toga prebaèen u bolnicu, gde je rendgenski snimak jasno pokazao ogrlicu u stomaku.

"Lekari su nam savetovali da ga hranimo bananama kao prirodnim laksativom" rekao je Kumar.

Mohsin je isprva odbio da jede banane, ali je promenio mi¹ljenje kada su mu lekari rekli da æe mu otvoriti stomak i izvaditi ogrlicu ukoliko ne bude jeo, ka¾u u policiji.

Prema poslednjem brojanju, Mohsin je pojeo 40 banana, ali ogrlica jo¹ nije pronadjena.

(MONDO)

zoe

Хехе! Боље да су пробали са крушином, а најбоље са тиневелијском сеном пошто се она баш узгаја у тим крајевима :>

Иначе, баш ми је чудно да су се одлучили за банану... У нашим крајевима се она користи за заустављање пролива :hmm

Al-Jasmina

:116: :116: :116:
Hriste, trebace mu 10 godina da je izbaci tim tempom

tarantulica

Piletina i pirinaè okonèali muke lopova

Obilat obrok piletine, piinèa i lokalnog hleba uspeo je ono ¹to desetine banana nisu, pa je jedan indijski lopov u policiji ipak na kraju izbacio zlatnu ogrlicu koju je ukrao, a potom progutao.

©eik Mosin je ukrao ogrlicu vrednu 1.115 dolara od ¾ene u gradu na istoku Indije, a kada ga je policija presrela stavio je u usta.

Ad¾aj Kumar, jedan od glavnih detektiva u gradu, rekao je kako je Mosin negirao da je progutao ogrlicu, ali je rentgenski pregled u bolnici pokazao da se ona nalazi u njegovom stomaku.

"Lekari su nas onda savetovali da ga nahranimo bananama po¹to one deluju kao prirodni purgativ", dodao je drugi policajac .

Policijci su lopovu tokom nekoliko sati dali da pojede 40 banana, a onda su sedeli i èekali rezultat.

Mosin je imao nemirnu noæ u zatvoru, tri puta odlazio u WC, ali se ogrlica nije pojavljivala. Policijski oficir koji je cele noæi pratio Mosinovo kretanje, zakljuèio je da æe morati da potra¾e neki sna¾niji purgativ. I stvarno, sadr¾ajnije jelo je dovelo do rezultata.

Mosin sada oèekuje da ga puste na slobodu i ne ¾eli vi¹e da èuje za banane, izjavio je policijski oficir Gjavant Sing za Rojters, a jedan od policajaca je primetio da su "banane bile dovoljne za kradljivca koji je pre neki mesec progutao jedan ukras, ali je Mosin definitivno bio tvrd lopov".

(Tanjug)



:>