Kalemegdan za uspe¹an brak

Started by tarantulica, 13-08-2007, 22:40:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarantulica

Kalemegdan za uspe¹an brak

Venèanje putem punomoæja u Srbiji nije èesto, ali se u beogradskoj op¹tini Stari grad godi¹nje na ovaj naèin sklopi desetak brakova, rekla je u ponedeljak Tanjugu matièar Gordana Zoriæ.

"Privilegiju" da umesto mlado¾enje u sveèanoj sali op¹tine, pored buduæe mlade, stoji, na primer, njegova mama ili, jo¹ neverovatnije, njegov tata, imaju samo dr¾avljani Srbije i to iz opravdanih razloga, kako to zakon nala¾e.

Koliko su takve scene sme¹ne nije potrebno posebno pominjati, navodi Zoriæeva i dodaje da svatovi posle takvog venèanja prave ruèak, a mlada dolazi "u ful opremi" i sa bidermajerom.

"Mlado¾enji, koji je na primer u Americi i zbog posla nije mogao da prisustvuje sopstvenom venèanju, pa je njegova mama umesto njega sklopila brak, odmah se ¹alju snimci i fotografije", rekla je Zoriæeva, koja je matièar skoro 20 godina.

Ona dodaje i da se, prema njenoj internoj statistici, parovi koji brak sklope na Kalemegdanskoj terasi, skoro nikada ne razvode.

(Tanjug)



Brrrr....
Veæ sam se naje¾ila...
:run  :>

Darker

Pa ionako se udajete za tipovu mamu, dok on negde sa ortacima cevèi pivo...
A vi mislle? :siza:

Al-Jasmina

Vidi njega,
nemoj' te najedemo bidermajerima :>

Uh, evo vec mi podje pljuvachka na usta od pomisli na venchanje na Kalemegdanskoj terasi NOT!
Zamisljam sator razapet tako sto Pobedniku obucemo gigantsku belu haljinu na bratelice od satorskog platna tako da izgleda kao ona vrteska- popularna Balerina a ispod njegove malahitne pozadine smestimo sto sa mladencima i kumovima...
:smekerica:
eto originalne ideje kako da dospete u novine kao skrnavitelj simbola grada Beograda
:trfr:

*

Ma, ne znam...
Meni se cini da vencanje na Kalemegdanskoj terasi moze vrh da izgleda, ali ne na Pobedniku [ :K ] vec u restoranu gore koji moze odlicno da se sredi...
ALi, ako moze sa mladozenjom, a ne sa mamom  :ljubav:

ZIVELA SRBIJA  :peace:

katarina

Hahaa pred maticara sa svekrvom :trfr:
Neka hvala!  :run
kakav horor!  :shock

Masha

Fuj! Mislim, zamislite, udajete se, a mladozenje nema hahahah, fuj! Pazi molim te, covek bi da se zeni, ali zbog posla ne moze da prisustvuje  :shock. Pa, brate, sacekaj odmor i dodji u Srbiju. Ali, sa druge strane, sta njega boli uvo kad neka devojka hoce da se uda, bez mladozenje. Garantujem da je Amerika, zemlja velika, presudna u ovakvim situacijama.

Roben

Quote from: tarantulica on 13-08-2007, 22:40:27
Ona dodaje i da se, prema njenoj internoj statistici, parovi koji brak sklope na Kalemegdanskoj terasi, skoro nikada ne razvode.
наравно да се не разводе интерес је чудо
тј. лова је чудо
занима ме да ли је млада видела младожењу некад или је одлучила да се уда кад је видела његове слике  :wall: :wall: :wall:

Masha

Poznavali se ili se videli samo na slikama ne menja stvar da se neko udaje, a mladozenja ne moze da dodje na svadbu. Meni je svaki put smesno kad se setim ovog teksta. Sad ce parovi tek da nagrnu na Kalemgdansku terasu  :trfr:

Al-Jasmina

 :)):
... pod golu guzu Pobednika  :>