Sladoledi

Started by tarantulica, 24-06-2007, 10:55:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Koje sladolede cheshce kupujete?

frikom
13 (50%)
delta
13 (50%)

Total Members Voted: 26

nasty girl

ja cu uvek pre izabrati Deltine sladolede nego frikomove....ne znam zasto ali n podnosim frikom sladolede, jednostavno mi se ne svidjaju....

Mashrum

Uvek skrenem ka Deltinom fri¾ideru. :>
A i te nagradne igre..Posle su ljudi debeli,a ne znaju od èega..  :hmm ..te Coca-Cola..te daj malo taj Chipsy..pa mo¾da ubodem ne¹to u Frikomu,a i jede mi se sladoled..i onda ode sve daleeeko-o,bato moj!   

vazda gladan

РУМЕНКО ИЗ НОТ ДЕД

katarina

Kad smo vec kod sladoleda, nemojte da jedete onaj iz frizidera u Knezu, iz kafica PLATO(ali ne onaj stari Plato na Platou, nego su otvorili jos jedan u Knezu)! Od moje najbolje drugarice decko je zagrizao bubu, tvrdokrilca, na njene oci! Kad je shvatio da to nije cokolada i ispljunuo, video je i nogice...odneo prodavacici a ona mu je drsko rekla: pa nisam ga ja pravila! Ne znam kako joj posle toga nije turio bubu u usta i naterao je da proguta! Istinitost informacije 100%!

Mashrum

Quote from: katarina on 05-08-2007, 15:50:36
..je zagrizao bubu, tvrdokozca, na njene oci! Kad je shvatio da to nije cokolada..
Buba!? Pfuuuuuuj!  :bljak:
A koja je vrsta sladoleda,tj.ko ga pravi?

katarina

Pitacu tu drugaricu, zna sigurno, posto mi je spominjala ulicu i broj te poslasticarnicekoja ih snabdeva!

Al-Jasmina

Hmm ja volim kupovni sladoled vise nego pravljeni...
Deltini su mi nekad suvise jaki, pa mi Frikom lakse pada :>

nasty girl

jao bre...zgadili ste mi zivot sada..mislim da vise necu jesi sladoled ...  :bljak:

Mashrum

Sve bube ovoga sveta ne mogu ni¹ta..s tim zapla¹ivanjem.
..maloèas smazah Best.Bio je jaèi od mene.  :>

Enea

Otkrila da mi je vrh sladja, grandisimo od borovnice i jogurta.. mmm

Ivke

Macho macchiato (mozda nije dobro napisano)  :roll:...definitivno za mene neprevazidjen...I Frikom naravno uvek ispred Delte....

Favis

Obozavam Deltinu nirvanu sa orasima  :loptica:
A volim i top gun od cokolade...jos ako je donji deo korneta pun prave, mlecne cokolade-pun pogodak!

cvjetic

delta,delta,delta!mmmmm.....nirvana kukiz... :happy: mmmmmm....
ovaj novi,borovnica i plazma :happy: mmmm...blek forest... :happy: mmmm

Ivana_89

delta
do sada blek forest najbolji
a sla¾em se sa cvjeticem i za nirvanu kukiz  :>

:~