Vlado Georgiev-Necu da se zenim

Started by Bred, 03-07-2007, 15:06:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Izvor: PRESS
INTERVJU - Vlado Georgijev, pevaè
NEÆU DA SE ®ENIM!
To se od mene oèekuje jer sam pre¹ao tridesetu, ali ja i dalje mogu da ¾ivim samo od nesputane ljubavi

(http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=vl.0ed.jpg)

Novim CD maksi singlom "Do svitanja", koji æe se u prodaji naæi od 2. jula, Vlado Georgiev vratio se pod svetla pozornice. Popularni Barba je na ovom albumu ugostio i svetske muzièke zvezde - Stingovog gitaristu Dominika Milera, bubnjara Vinija Kolajutu i èetiri gospel pevaèa predvoðena Denisom Montgomerijom III, profesorom pevanja na najpresti¾nijoj muzièkoj akademiji "Berkli". Mini-koncertom iznenaðenja, preksinoæ na beogradskom Trgu Republike, Vlado je ozvanièio saradnju sa mobilnom kompanijom "Telenor", èiji je promoter odnedavno. Novi album Georgieva, najvi¹e na radost ¾enskog dela publike, izaæi æe u oktobru.

- Moja verna publika je èekala tri i po godine na novi album. Mislim da æe nam se na obostrano zadovoljstvo isplatiti èekanje. ®elim da se oseti duh internacionalnog i promena. Novi album æe sa sadr¾inom maksi CD-a naæi na tr¾i¹tu na jesen, u oktobru - rekao je Vlado za Press.

n Kao jedan od najpopularnijih pevaèa i tekstopisaca kod nas, sklopili ste dil sa Vojinom Ðorðeviæem i njegovom kompanijom, postali ste promoter "audija", a sada ste potpisali ugovor i sa kompanijom "Telenor". ©ta vas je opredelilo na saradnju sa svim pomenutim brendovima?

- Zajednièki imenitelj im je nenametljivost. Kod njih prepoznajem sliènost u pristupu, razmi¹ljanjima i sofisticiranom javnom nastupu koji je blizak meni. Svi moji saradnici veruju u ono ¹to rade i to me i opredeljuje na partnerstvo sa njima. Grade imid¾ kojem sam i ja dosledan.

n Poznati ste i kao veliki borac za za¹titu autorskih prava, pa koliko se stvari u Srbiji u muzièkoj sferi menjaju nabolje?

- Stvari se polako kreæu nabolje, ali nekada je bilo mnogo te¾e. Autorstvo se mora po¹tovati, ne samo u muzici, nego u svemu. Kljuè je u onom - malo-pomalo.

n Vlasnik ste producentske kuæe "VG art studio" i posedujete jedan od najmodernijih muzièkih studija kod nas? ©ta se sve "kuva" u va¹em studiju?

- Provodim mnogo vremena u studiju, tu jedem, spavam, razgovaram, sviram, tu mi je èesto centar sveta. Ponosan sam na saradnju koju sam uspeo da ostvarim sa gospel horom, a re¾irao sam i producirao spot Dominika Milera.

n Bili ste hrabri da mnogima ka¾ete ne, zabranjujete svoje spotove i na najgledanijim televizijama smatrajuæi da vam nije mesto meðu nekim pevaèima?

- Mo¾da je moj put te¾i, ali je za mene jedini ispravan. Bio sam u situaciji da se borim za egzistenciju, ali nisam hteo da skliznem u komercijalu. Isplatilo se. Uvek sam verovao u sebe.

n Da li mo¾emo da oèekujemo u skorije vreme neki veliki solistièki koncert? Mo¾da æete nas opet poèastiti spektaklom u Herceg Novom, kakav je bio onaj u leto 2004?

- Imaæu sigurno veliki koncert kada na jesen izaðe moj novi album. Ovoga puta æu ipak da krenem od Beograda, a za ponovni koncert u gradu mog detinjstva ima vremena.

n Mo¾da vam se za ove tri i po godine, dok ste bili iza scene, dogodila neka grandiozna ljubav?

- Ljubavi uvek ima, velikih i malih. Bez nje ne bih mogao ni da ¾ivim, ali ako me pitate da li æu uskoro da se ¾enim, jer sam pre¹ao tridesetu, pa se to od mene negde i oèekuje, onda je moj odgovor da neæu i ko zna kada æu.

A. RADENOVIÆ

Smrda

ovaj intervju je netacan,
slusala sam V.G. na tvu da je rekao kako je novinarka iskoristila delove starog intervju sa njim,ubacila nesto svoje i objavila...
(bez J-svaka cast!!!)

igrackica


wolfeitzckie

 To Vlado, oduvek sam znao da si frajer, vraæa¹ mi nadu u mu¹ki rod.

Luximus

Samo se budale ne ozene sa onom pravom... Ako nadjes pravu, ili se zenis (sve u svoje vrijeme) ili si budala.  :wink:

Adonis_Vernalis

Quote from: Luximus on 13-09-2007, 10:15:02
Samo se budale ne ozene sa onom pravom... Ako nadjes pravu, ili se zenis (sve u svoje vrijeme) ili si budala.  :wink:

Ok. Vidimo se za 12-tak godina...

Luximus

Quote from: Adonis_Vernalis on 13-09-2007, 10:44:08
Quote from: Luximus on 13-09-2007, 10:15:02
Samo se budale ne ozene sa onom pravom... Ako nadjes pravu, ili se zenis (sve u svoje vrijeme) ili si budala.  :wink:

Ok. Vidimo se za 12-tak godina...
Izvinite gospodine profesore, ali niste moj tip. Zalim...  :> :djavo