Stipendija EFG banke-1000e

Started by Bred, 15-10-2007, 16:13:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Investiramo u evropske vrednosti!

Mladi ljudi, struènost i znanje su najvredniji resurs dr¾ave koja se ubrzano razvija. Preko na¹eg projekta „Investiramo u evropske vredosti”, nagraðujemo mlade ljude koji su ulo¾ili veliki trud da bi se istakli u razlièitim struènim oblastima  i time pru¾amo podr¹ku zajednici kao celini  u njenom putu ka evropskim integracijama.

Na ovaj naèin ¾elimo da isticanjem pozitivnih primera ohrabrimo celo dru¹tvo u oèuvanju vrednosti za koje se zala¾e i na¹a banka, a koje vode ka napretku i op¹tem boljitku.


©ta predstavlja „Eurobank EFG ©KOLARINA”?


Eurobank EFG ©KOLARINA je konkretan  vid podr¹ke najboljim apsolventima dr¾avnih univerziteta u zemlji sa prosekom ocena 9,5 i vi¹e.


Za¹to Eurobank EFG ©tedionica preuzima ovu inicijativu?

Eurobank EFG ©KOLARINA je deo Programa korporativne dru¹tvene odgovornosti Banke pod nazivom „Investiramo u evropske vrednosti”, namenjenog dobrobiti graðana Srbije u sferama za¹tite ¾ivotne sredine, zdravstva i ¹kolstva. Ovo je jedinstven program privatne banke  koja podr¾ava visoko obrazovanje u Srbiji i preko toga ula¾e u buduænost zemlje u kojoj sa uspehom posluje.


Kako æe se selektovati studenti koji æe biti nagraðeni?

Studenti æe biti odabrani na osnovu unapred odreðenih kriterijuma: proseèna ocena tokom studija, akademski rezultati, vannastavne aktivnosti, nagrade koje je student do sada dobio,
zainteresovanost za razvoj lokalne zajednice. Konaèan spisak studenata koji dobijaju Eurobank EFG ©KOLARINU utvrdiæe nezavisna medjunarodna ekspertska komisija i biæe objavljen u medijima, na internet prezentaciji banke i specijalno organizovanoj promociji.


Koliko æe studenata biti nagraðeno?

Ove godine Eurobank EFG ©tedionica æe dodeliti ukupno 100 stipendija u vrednosti od 1000 evra odabranim studentima sa dr¾avnih fakulteta u Srbiji.

Spisak dobitnika biæe objavljen na internet prezentaciji banke i u dnevnim novinama.


http://www.eurobankefg.co.yu/Page/default.aspx?xml_id=/sr-SP-Latn/About/efgdrustvenidoprinos/01/