Arandjelovac prevozom na predavanja

Started by pereca, 21-10-2007, 14:29:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pereca

Аранђеловац превозом на предавања

Аранђеловачке породице више не изнајмљују скупе станове у Београду за студенте и ученике средњих школа који наставу похађају у главном граду, јер је Аранђеловац превоз увео аутобуске линије на сваких пола сата из Аранђеловца, као и повратне линије.

„Аранђеловац превоз“ обезбедио је попуст уз месечну карту, па се родитељима више исплати да им деца путују него да плаћају станарине и да их газдарице уцењују.
Увођењу нових линија обрадовали су се и многобројни посетиоци Буковичке бање, а посебно они који у ово лечилиште под Букуљом долазе деценијама. У аутобусима се чак служе слаткиши.

Према речима Рада Павловића, директора „Аранђеловац превоза“, све је подређено путнику, пошто је град под Букуљом са Буковичком бањом и центар туризма у овом делу Шумадије.
- С обзиром на то да се гради нова аутобуска станица и да тренутно не постоји никакав терминал где би се путници информисали о превозу, штампали смо ред вожње, који се уз карту даје путнику.

И не само то. Да не би путници били изложени невремену, јер је садашње стајалиште под ведрим небом, на пола сата пре поласка аутобуси су паркирани, да би путници ушли и тако били збринути од кише и хладноће - наводи Павловић.


Извор: Глас јавности

pig_am_am

koliko se putuje do arandjelovca?
ovo je zaista za neverovati. svaka im cast!

Bred

E da, to i mene interesuje jer cimati se ni po gradu gsp-om nije lagodno niti prijatno a kamoli jos ako ste van Bga  :wall:

pig_am_am

#3
ali kad pogledas ovo dodje ti bolje:

ja sa bezanije putujem jace od sat vremena. menjam tri prevoza. da ne pricam o guzvi u njima i o gazeli...

a ako do arandjelovca ima istih tih sat vremena,jos sedis ko covek i dobijes bombonu - odmah cu da se preselim  :K

Ayrton Senna

Koliko je meni poznato, putovanje autobusom trje od 60-80 min. u zavisnosti od uslova na putu, ali mislim da je oko 1 èas.
Kolima se mo¾e stiæi za 40-45 min.