JEDNOSTAVAN SEKSUALAN ®IVOT

Started by Bred, 26-07-2006, 01:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Voleli biste da do¾ivite orgazam uz minimum napora i truda? Pa, to nije toliko nemoguæe. Potrebno je samo da budete spontani i spremni za nove ideje

JEDNOSTAVAN SEKSUALAN ®IVOT


Upotreba lisica, kai¹eva, krema od èokolade i svilenih ¹alova deluju nekako previ¹e komplikovano, filmski i ne ba¹ stimulativno u obiènom ¾ivotu, zar ne?! U izvesnom smislu, potreba za ovim seksi
rekvizitima sugeri¹e da je seksualni ¾ivot zapao u krizu i da su se partneri, obièno èetrdesetogodi¹njaci (i stariji!), zasitili i umorili od milion puta ponovljenih tehnika i poza. Mi verujemo da ponenta prièe o orgazmiènom seksu nije u upotrebi razlièitih pomagala, koja su obièno skupa i èija upotreba èesto mo¾e da odvrati pa¾nju od glavne "teme", pa èak i da bude rizièna. Dakle, predla¾emo vam ne¹to krajnje jednostavno - seks za koji je potrebna samo sna¾na ¾elja i velika doza spontanosti.


Igra grudnjakom
Zaboravite na svileni ¹al... Uostalom, ¹ta æe vam taj deo u garderobi kada jo¹ niste iznosili farke i majièice do struka? Za ovu igru biæe vam dovoljan samo grudnjak - kakav god da je i bez obzira na naèin na koji ga skidate, mu¹karac æe poludeti od uzbuðenja! Dakle, nakon ¹to se oslobodite grudnjaka, provucite njegove ruke kroz naramenice i prièvsrtite ih, preostalim delom grudnjaka, iza njegove glave. Sada æe biti dovoljno da mu uputite neku naredbodavnu reèenicu, na primer: "Ti si u mojoj vlasti i radiæe¹ samo ono ¹to ti ka¾em!", i trik æe upaliti!


Tako sam nestrpljiv/a!
Zaboravite na lagano i postpuno skidanje odeæe i probajte da (bukvalno) strgnete te krpice sa tela! Ne postoji ni¹ta uzbudljivije od brzog i energiènog seksa, ¹to mo¾e podjednako uspe¹no da zadovolji va¹ seksualni apetit. Taj oseæam mo¾e jedino da se uporedi sa stavljanjem cele omiljene èokoladice u usta. Dakle, zaboravite na komplikovane korake striptiza ili koreografiju iz neke erotiène filmske scene i ¾ustro raskopèajte bluzu (najpraktiènija je ona koja ima kopèe umesto dugmiæa), ¹to glasnije mo¾ete, i pustite da se poka¾e taj tigar u vama. Grrr, prrr...


Opasne èizme
Ostavite èarape sa umetkom i steznike majci (ili baki) i jednostavno zadr¾ite èizme na sebi naredni put kad budete vodili ljubav. Verujte nam, ne postoji ni¹ta ¹to æe uèiniti da se oseæate erotièno i pru¾iti vam kontrolu nad situacijom kao ¹to su èizme do kolena, sa visokim potpeticama. ©tavi¹e, va¹ mu¹karac dugooo neæe moæi da izbri¹e ovu sliku iz glave!


Igra prstima
Poku¹ajte da golicate jedno drugo jagodicama prstiju. U pitanju je seksi trik koji su primenjivali i na¹i daleki preci, a koji se èesto zapostavlja u korist modernih rekvizita koji funkcioni¹u na istom principu. Prsti èine èuda i, u ovom sluèaju, nadra¾iæe zavr¹etke nerava, ¹to je sjajna uvertira u eksplozivan seks.


Udobnost & u¾itak
Satvite jastuk ispod svojih leða i dajte time novu dimenziju (bukvalno, dubinu!) misionarskoj pozi. To je sjajan trik koji mo¾ete da izvedete sponatno, u nastupu strasti, a koji æe, ne samo vas pribli¾iti orgazmu, veè æe i on u¾ivati u tome ¹to ste preuzeli kontrolu i ¹to taèno znate ¹ta ¾elite.


Prava maèkica
Probajte pozu koja ima nekako previ¹e nauèni naziv - CAT (tehnika koitalnog polo¾aja). Iako mo¾da deluje nerazumljvo i komplikovano, kada ovladate njome mo¾ete da je primenite èak i da on ni¹ta ne primeti. Dakle, zapoènite igru u misionarskoj pozi tako da njegove noge budu postavljene izmeðu va¹ih. Potom ga podstaknite da se pomeri navi¹e, tako da baza njegovog penisa stimuli¹e va¹ klitoris u svakom pokretu.


Kontrola "loptica"
Naredni put kada se budete spu¹tali ka "ni¾im predelima" njegovog tela, idite jo¹ jedan korak ni¾e - ka njegovim testisima. Poigravajte se njima jezikom i usnama i ne¾no ih obuhvatite ¹akom (tehnike prepu¹tamo va¹oj ma¹ti!). Neæe proæi ni pet minuta, a on æe biti lansiran u orbitu i videæe sve zvezdice.


Malo rada nogama
Naredni put kada bude svlaèio va¹e uzane farmerke, nemojte da mu dozvolite da ih skine u potpunosti (neka ostano oko va¹ih no¾nih èlanaka). Frustracija zbog toga ¹to neæe moæi da ra¹iri va¹e noge, kao i nagla¹ene radnje jezikom po klitorisu, naporosto æe izludeti - i vas i njega. I, nemojte da zaboravite da skinete svoje gaæiæe pre nego ¹to preðete na drugu fazu igre, jer biste mogli da se, skroz na skroz, zapetljate!


Spavaæica je, takoðe, u igri
Svilene maske i povezi za oèi nisu ni¹ta u poreðenju sa va¹om spavaæicom, u smislu seksualne stimulacije. Izvucite svoju seksi spavaæicu ispod jastuka i obmotajte mu je preko oèiju. Va¹ miris i meki materijal spavaæice (ili gornjeg dela pid¾ame) potpuno æe ga izludeti. Na¾alost, donji deo pida¾me nema isti efekat, kao ni taj duks u kojem èesto spavate kada vam je hladno.


Uvucite stomak!
Naredni put kada budete vodili ljubav, poku¹ajte da uvuèete stomak (zategnete mi¹iæe). Ovaj potez æe vas naterati da "pliæe" di¹ete i pojaèaæe orgazam. Vrlo jednostavan i spontan, ali vrlo koristan trik.


Sedite na stolicu
Erotièni ples oko ¹tangle (znate onaj ¹to se izvodi u striptiz barovima) rezervisan je samo za profesionalne striptizete i glumica za potrebe filmova. Obièna stolica, koja se nalazi u svakoj kuæi, mo¾e odlièno da poslu¾i u seksualnoj igri. Pustite odgovarajuæi muziku, sedite na nju (potpuno nagi), zauzmite provokativan polo¾aj (vi najbolje znate ¹ta uzbuðuje va¹eg dragog!), mo¾ete, ako vas ponese raspolo¾enje, i ne¹to da otple¹ete, i... Vodite ljubav na stolici!


Vodena igra
Ne, ne radi se o "borbi" vodenim pi¹toljima (mada, ako vam je ba¹ gu¹t...), veæ o malom prskanju iz èa¹e vode. Dakle, zamoèite svoje prstiæe u èa¹u hladne vode i poprskajte ga po ko¾i, ¹to on mo¾e da vam uzvarti istom merom. Hladna voda æe izo¹triti va¹a èula i pojaèati osetljivost.


Igra reèima
Kao ¹to je neko jednom rekao, reèi nisu skupe. U ovom sluèaju, zaista je tako. Naravno, ako ste stidljivi, ne morate da se slu¾ite "prljavim" govorom, ali svakako neæete prièati ni o tome ¹ta ste jeli za ruèak. Jednostavno, recite mu kako se oseæate, ¹ta vas uzbuðuje i koliko vam se sviða njegovo telo. Uskoro æe rad usana preæi na sasvim drugo polje.


Ne¾ni dodiri
Erotski dodiri i masa¾e razlièitim eteriènim uljima kod veæine ipak izazivaju samo ¾elju za tu¹iranjem ili snom. Umesto toga, ne¾ni dodiri po celom telu biæe vi¹e nego dovoljno uzbudljivi. Prema tvrdnji nauènika, lagani dodiri stimuli¹u nerve ispod povr¹ine ko¾e koji potom ¹alju poruke o oseæaju topline, ljubavi i bliskosti pravo do mozga.


To je pravi vrisak
Naravno, ne savetujemo vas da vièete iz petnih ¾ila, niti da pevate "visoko C" tokom seksa.
To bi vas svakako osatvilo bez glasa, a i kom¹ije bi imale "direktan prenos". Ipak, zvuèni signali, koje æete mu poslati neposredno pre nego ¹to do¾ivite orgazam, ohrabriæe ga i, ujedno, pojaèati va¹ vrhunac.


Budite obuèeni, bar malo
Umesto da se, veæ nakon prvog poljupca, oslobodite svih krpica, probajte malo tipiène tinejd¾erske igre "preko odeæe". U su¹tini, radi se o seksu u odeæi. Meðusobno trljanje preko odeæe (bez penetracije) mo¾e da bude iznenaðujuæe erotièno, èak mo¾e da rezultira orgazmom. Ako izdr¾ite pritisak, i ne skinete se!


Malo stezanja
Kada to ka¾emo, ne mislimo o tesnoj PVC odeæi (koju neko smatra erotiènom) veæ o krajnje jednostavnom triku. Naime, odmah nakon penetracije poènite da stiskate vaginalne mi¹iæe. Ne samo ¹to æe on osetiti stimulativan pristisak, veæ æete oboje biti bli¾i orgazmu. Samo, nemojte da zaboravite da radite ovu ve¾bu za mi¹iæe poda karlice (mo¾ete to da radite, sasvim neprimetno, i u kancelariji!)


nono3nje usana
Probajte drevnu hindu tehniku u kojoj on nono3 i gricka va¹u gornju usnu dok vi to isto èinite sa njegovom donjom usnom. Reæi æemo samo da se ova tehnika zasniva na uverenju da je ¾enska gornja usna direktno vezana za klitoris. Toliko o tome!


Sve je u va¹im oèima
Dobro je poznato da seks ¹irom otvorenih oèiju mo¾e da bude izuzetno erotièno iskustvo. Za¹to onda to ne biste podigli na nivo vi¹e - tantrièni kontakt oèima? Osnovna ideja ovog kontakat jeste povezivanje na duhovnom nivou, ¹to mo¾e samo da intenzivira seksualno iskustvo. Dakle, sedite naspram partnera, ispru¾enih nogu, postavljenih na njegove kukove. Gledajte se direktno u oèi, bar pet minuta i zami¹ljajte ¹ta biste voleli da uradite jedno drugom. Nakon toga, poènite da se dodirujete.


Fantazirajte
Igranje razlièitih uloga (znate ono, doktor i medicinska sestra?) obièno je mnogo uzbudljivije ako se odigra spontano, bez najave i opisivanja do najsitnijeg detalja. Dovoljno je samo da ka¾ete koji biste lik voleli da igrate i potom da se prepustite fantaziranju, ali u stvarnom ¾ivotu, pardon, seksu!


S&M na umereniji naèin
Kuèeæa poza je (verovatno) oblik S&M do kojeg je veæina ljudi stigla, ¹to je sasvim OK. I zaista, nisu vam uop¹te potrebni lisice ili bièevi kada mo¾ete da koristite ono ¹to vam je priroda dala - kosu. Ako imate dugu kosu, ve¾ite je u dve kike koje æe on da uhvati rukama. Ukoliko imate kratku kosu, neka vas uhvati za ¹iri pramen i povlaèi vam galvu onoliko sna¾no koliko vam to odgovara. Naravno, ova igra je samo opcija.

Izvor (http://www.svet.co.yu/?state=3&izdanje=13&broj=65&clanak=9763)