INXS tra¾i leskovaèke æevape u Beogradu!

Started by nasty girl, 20-04-2007, 21:43:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl




Australijska grupa INXS koja æe u okviru svetske turneje 2. juna nastupiti u Beogradu, na stadionu "Ta¹majdan", u zahtevu organizatorima koncerta zatra¾ila je da tokom boravka u srpskoj prestonici na meniju ima leskovaèke æevape!

Grupa INXS protekle nedelje poslala je organizatorima svog koncerta u Srbiji zahteve, ju kojima i da im se svakih 90 minuta slu¾e "pravi leskovaèki æevapèiæi"op¹tila je koncertna agencija "Nota-net".

Ostaæe tajna kako su popularni australijski muzièari uop¹te èuli za srpske æevape.

U saop¹tenju "Note-net" navodi se da su ostali zahtevi grupe "standardni, kada je reè o ovakvim pop atrakcijama".

Karte za koncert grupe "INXS" na Ta¹majdanu mogu se kupiti u "Bilet servisu" (Mamut, IPS), "Tiketlajnu" (Plato Music Store), "Iventimu" (Dom sindikata) i "Tiketservisu".

(Beta)

Daniel

INEXS nisu culi za srpske nego za LESKOVACKE CEVAPE!!!!!!!!
LESKOVAC RULES!!! :plez

Adonis_Vernalis

Ipak mislim da je ovo najobicniji trac.

Tema je matora, a vredelo bi priupitati da li su oni zaista konzumirali leskovacke cevape, ili su ipak odustali od tog nauma.

Znam jednog coveka, nase je gore list. Otisao osamdesetih u Ameriku, dugo ga nije bilo, a onda poceo da se svake zime pojavljuje u nasim krajevima. Obidje rodbinu, a svrati i u Skadarliju, cisto da se podseti studentskih dana.

Epilog: svakog januara covek se vrati mrtav-bolestan u Ameriku. Buduci da je klempav, usi mu jos vise dodju do izrazaja kad se u USA vrati. Razlog? Ubije se od mesine. Navikao na papir. A to je nas covek. Zamislite sada njih kada se naklate na cevape... Mmmm... vrlo pitoreskno...

Chef

Ono jes'. I meni delovalo cudno,ali se ukljucih u diskusiju cisto da naglasim brend iz kraja. Mozda su navikli da se ozderu od mesista...