NAPSer poziva zainteresovane studente na sastanak

Started by jov@n, 19-11-2007, 16:48:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jov@n

NAPSer - National Association of Pharmacy Students, Serbia, poziva sve studente zainteresovane za ucesce u radu i projektima Studentske organizacije Farmaceutskog fakulteta u Beogradu da dodju na sastanak i prezentaciju u
                       
         Sredu 28.11. u 14h, Ucionica za kontiuniranu edukaciju(preko puta skriptarnice)

Studenti koji se dosada nisu upoznali sa aktivnostima NAPSer-a, mogu se pre sastanka informisati na nasem web-site-u   www.napser.org , a sve potrebne informacije ce takodje dobiti i na sastanku u sredu.
Pozivamo vas da dodjete raspolozeni za saradnju u sto vecem broju!

Pardon, u 15 h!

Natasa

Bez obzira da li ste ranije radili (ikad, nekad) nesto vezano za farmaciju (a da nisu vezbe i polaganje ispita) a zeleli biste DODJITE! Bar da cujete. Bar da budete informisani sta se sve nudi.

NAPSer se svake godine siri kako u svom broju tako i aktivnostima, i ono sto je mozda najbolje jeste sto uvek ima mesta za nove inovacije.

Izmedju ostalog NAPSer realizuje konkretne projekte i kampanje koji su aktuelni u svetu farmacije i punopravni je clan EPSA-e i IPSF-a.

Upoznavanje rada sa zastitom javnog zdravlja, klinicke farmacije, strucne medjunarodne razmene, istrazivanja kroz ankete i sl, razvoja industrijskog sektora i mnogo toga drugog jesu teme gde sve student farmacije moze da se ukljuci.

Nezavisno koja ste godina studija, mozete kvalitetno da ucestvujete i radite na svom usavrsavanju razlicitih vestina (farmaceutskih, organizacionih, logistikih itd) kao i mogucnost upoznavanja i rada sa drugih studentima iz zdravstvenih struka.