Expo zim 2007 - Beogradski sajam 06-09.12.2007.

Started by hulio_salinas, 04-12-2007, 21:17:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

22. MEDJUNARODNI SAJAM ZIMSKIH SPORTOVA, TURIZMA I REKREACIJE
EXPO ZIM 2007
OD 06.–09.12.2007. - Beogradski sajam

Poslednjih nekoliko godina manifestacija EXPO ZIM je postala jedna od najposeæenijih  i organizaciono najboljih izlo¾bi Beogradskog sajma.  To potvrðuje i sveèano otvaranje pro¹logodi¹nje manifestacije od strane gospodina  Ingemara Stenmarka, najboljeg svetskog skija¹a svih vremena.

Jedna lepa tradicija se nastavlja. Popularni i uvek dobro poseæeni EXPO-ZIM biæe mnogo vi¹e od pukog komercijanog dogaðaja. Pro¹le godine  EXPO-ZIM JE posetilo vi¹e od 20000 posetilaca.

Zbog velikog interesovanja izlagaèa EXPO-ZIM æe se odr¾ati u hali 1 i 5 Beogradskog sajma, sa sledeæim sadr¾ajem:

* Prodaja novih modela opreme i rekvizita za zimske sportove (skije, vezovi, cipele, klizajke, snow board, jakne, kombinezoni, rukavice, naoèare, kape i drugo.); komisiona prodaja: promocija ekstremnih sportova; usluge ski servisa
*  Promocija zimskih turistièkih centara; ponuda aran¾mana za zimske turistièke centre.
* Struèna tribina "Savremeni snow bord", informativno savetodavni centar; gostovanja sportista i struènjaka; zabavni program na bini.
       

Proteklo je 22 godina od kada je EXPO-ZIM krenuo uzlaznom putanjom okupljajuæi sve veæi broj izlagaèa, poslovnih ljudi i ljubitelja zimskih sportova i rekreacije.

Nekada¹nja razmena zimske sportske opreme je u periodu 1971-1986 takoðe znaèajno doprinela popularizaciji zimskog sporta i rekreacije.

A onda je rukovodstvo Beogradskog sajma, struènjaci iz Asocijacije "Sport za sve" Beograda i profesori Fakulteta za fizièku kulturu su ideje pretoèili u ¾ivot. Od Decembra 1986. kada je odr¾an prvi EXPO-ZIM, pa do danas, mnogo se toga promenilo.

Iz godine u godinu poveæavao se broj proizvoðaèa i trgovaca koji su u plasmanu skija¹ke i druge opreme za zimske sportove na tr¾i¹te Srbije videli svoju ¹ansu.

Poslednjih nekoliko godina desetine hiljada ljubitelja zimske rekreacije sa nestrpljenjem oèekuju EXPO-ZIM kao priliku za upoznavanje sa svetskim trendovima, opreme za zimske sportove, fitnes i rekreaciju za sagledavanje moderne turistièke ponude, struèno usavr¹avanje, kao i dru¾enje istomi¹ljenika, ljubitelja prirode i skijanja, koji su nestrpljivi da doèekaju nov sneg i atrakcije koje pru¾aju Kopaonik, Jahorina i druge domaæe i strane destinacije.

Pro¹le godine  «EXPO-ZIM» je otvorio poznati skija¹ki as Ingemar Stenmark, a ove godine oèekujemo èuvenog svetskog ex ¹ampiona Alberta Tombu.

Izvor (http://www.skijanje.co.yu/Index/aktuelnosti/expozim2007.htm)

MiKy

prosle godine je bas bilo bezveze  :wall:
jedino ako tomba stvarno dodje... :smekerica: