Za¹to Je Pile Pre¹lo Ulicu?

Started by nasty girl, 23-01-2007, 12:36:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

Uèiteljica u osnovnoj ¹koli - Da bi pre¹lo na drugu stranu.

Nastavnik OTO-a - Da bi bilo uèesnik u saobraæaju.

Platon - Zbog op¹teg dobra.

Aristotel - U prirodi je piliæa da prelaze ulice.

Karl Marks - To je bila istorijska neminovnost.

Sadam Husein i Slobodan Milo¹eviæ (zajednièko saop¹tenje) - Na taj nièim izazvan akt agresije moraæemo da odgovorimo svim raspolo¾ivim sredstvima.

Ronald Regan - Zaboravio sam.

Kapetan D¾ejms T. Kirk (Zvezdane Staze) - Da hrabro ode tamo gde nijedno pile nikada ranije nije kroèilo.

Makijaveli - Poenta je u tome da je pile pre¹lo ulicu. Koga briga za¹to? Sama èinjenica da je pre¹lo opravdava motiv, ma koji on bio.

Frojd - Èinjenica da se uop¹te pitate za¹to je pile pre¹lo ulicu otkriva va¹u unutra¹nju nesigurnost.

Bil Gejts - Microsoft samo ¹to nije izbacio na tr¾i¹te novi softver Pile2002, koji ne samo ¹to æe da prelazi ulice, veæ æe i da le¾e jaja.

Darvin - Posle du¾eg vremenskog perioda, prirodna selekcija je morala da deluje na piliæe, tako da su oni sada i genetski prilagoðeni za prela¾enje ulica.

Ajn¹tajn - Da li je pile pre¹lo ulicu, ili se ulica pomerila pod piletovim nogama, zavisi od sistema iz kojeg posmatrate taj dogaðaj.

Buda - Postavljanjem tog pitanja porekli ste sopstvenu pileæu prirodu.

Ernest Hemingvej - Da bi umrlo. Na ki¹i.

Vilijem D¾. Klinton - Izvinjavam se naciji i svojoj porodici zbog toga i obeæavam da se ovo vi¹e nikada neæe ponoviti.

Martin Luter King - Vidim svet gde æe svi piliæi moæi slobodno da prelaze ulice, bez potrebe da bilo kome obja¹njavaju svoje motive.

Aleksandar Vuèiæ - Tzv."nezavisni" mediji su pro¹irili strah, paniku i defetizam meðu piliæima, time ¹to su javili da æe ta strana ulice biti bombardovana.

Vojislav ©e¹elj - Stvani plaæenici i domaæi izdajnici su ga upla¹ili, pa je ono pve¹lo ulicu.

Mira Markoviæ - Da prisustvuje promociji moje nove knjige.

Vuk Dra¹koviæ - Pile je krenulo da i Srbiji krene!

Miè Bjukenon - Samo da se kloni jakih struja i duboke vode.

Vojislav Ko¹tunica - Ja nisam bio obave¹ten da se tako ne¹to desilo.

hulio_salinas

Znaci - OVO JE GENIJALNO!!!

POCEPAO SAM SE OD SMEHA...

AHAHAHAHAHA... GENIJALNO... AHAHAHAHA... FANTASTICNO... 

nasty   :Bog :Bog :Bog :Bog

Pedja

Bil Gejts - Microsoft samo ¹to nije izbacio na tr¾i¹te novi softver Pile2002, koji ne samo ¹to æe da prelazi ulice, veæ æe i da le¾e jaja. :luda

Darker

Skeptièan sam u pogledu toga da je pile uop¹te pre¹lo ulicu. Zavisi sa koje strane ulice gelda¹, mo¾e se uèiniti da pile uopt¹e nije pre¹lo ulicu.

AquArius

tarantulica

Ja i dalje sumnjam da li je to sigurno pile...
Dapaèe....

:>

olgica

pig_am_am

MIC BJUKENON :116: :116: :116: AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA

a sto nisi na kraju napisala "a sta vi mislite?"