Urota na TV Pinku

Started by Bred, 18-11-2007, 15:39:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Gledao neko?
Prva domaca serija koja se moze nazvati "akcionom".
Pomalo me podseca na 24h .
Inace radi se o atentatu na hrvatskog predsednika koji su organizovali clanovi njegove vlade a sam izvrsilac je bio Srbin ofc.
Sve u svemu, deluje zanimljivo.

MiKy

ok je,za razliku od svih nase-hrvatskih  :)):

Bred

    Izvor:Beta    [  13:56 / 14.11. ]
Leèiæ igra premijera u seriji Urota
Hrvatska kriminalistièka serija od 17. novembra na TV Pink
Poznati beogradski glumac i biv¹i ministar kulture Srbije Branislav Leèiæ igra ulogu srpskog premijera u novoj hrvatskoj kriminalistièkoj seriji Urota , koju od 17. novembra poèinje da prikazuje televizija Pink.


U seriji Urota , osim Leèiæa kao premijera Mitroviæa, iz Srbije se pojavljuju Bane Toma¹eviæ i Lena Bogdanoviæ, i to kao operativci srpske Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Toma¹eviæ je Igor Trifunoviæ, srpski operativac i jedan od lidera BIA na tajnim zadacima, a Bogdanoviæeva je Jana Cariæm ¹efica odeljenja BIA za specijalne misije na terenu, saop¹tila je TV Pink. U Uroti hrvatski glumac Robert Kurba¹a igra savetnika i èoveka od najveæeg poverenja nesposobnog premijera Hrvatske (Zijad Graèiæ), ali koji sumnja u moralnost vlastitih poteza i politike svog ¹efa. Tim sumnjama naroèito doprinosi njegova turbulentna ljubavna veza sa novinarkom Hrvatske radiotelevizije Dijanom Supilo (Jelena Veljaèa), koja èesto otkriva afere u koje su ume¹ani visoki dr¾avni funkcioneri. U ostalim ulogama su Ksenija Pajiæ, Du¹ko Valentiæ, Du¹an Buèan, Petar Æiritoviæ, Petra Dugand¾iæ, Sanja Vejnoviæ i drugi. Serija Urota hrvatske produkcije kuæe Ava je visoko bud¾etna serija u formi kriminalistièkog trilera od 12 epizoda, èija se radnja odigrava Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. U prvim epizodama odreðene grupacije u Hrvatskoj, meðu kojima su i neki visoko pozicionirani ljudi, poku¹avaju da destabilizuju stanje u dr¾avi, da bi preuzeli vlast. U ostalim epizodama obraðuju se aktuelne regionalne teme poput ratnih zloèina, povezanosti kriminala i politike, korupcije i borbe protiv terorizma. Serija re¾isera i scenariste Romana Majetiæa snimljena je filmskom tehnikom od marta do jula 2006. godine na lokacijama u Beogradu, Zagrebu, Splitu, Mostaru i Hvaru, a u svakoj epizodi je proseèno uèestvovalo oko 50 glumaca iz Hrvatske, BIH, Srbije, Velike Britanije i Rusije. Pink æe od 17. novembra prikazivati Urotu svake subote u 20.00.

malena

Nisam bila kuci,moracu da gledam sledece subote... Zvuci ok...

darusaz

"Урота" је ОК, али канда су они копирали догађаје из пост-петоктобарске Србије и пребацили их у Хрватску.

И Горан Милић игра у серији - самог себе.  :lol: