Struèni centar za èokoladu u Beogradu

Started by Roben, 23-11-2007, 18:18:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

Struèni centar za èokoladu u Beogradu

Belgijska kompanija "Puratos" otvorila je u Beogradu profesionalni Demo centar èokolade, prvi takve vrste, ne samo u na¹oj zemlji, negu u celoj jugoistoènoj Evropi.

Demo centar je poèeo sa radom organizovanjem "Master class" seminara, od 19. do 23. novembra, na kome su pod "palicom" vrhunskog belgijskog majstora èokolade i poslastièarstva Stefana Mojeta domaæi poslastièari i èokoladeri imali priliku da èuju, vide i oprobaju se u pripremi èokoladnih poslastica, rekla je menad¾er Demo centra èokolade Vesna Boca.

Pored izlo¾be i degustacije torti i drugih poslastica koje su napravili uèesnici seminara, Mojet je na licu mesta demonstrirao umetnost dekorisanja torte i izradu èokoladnih pralina.

U Demo centru koji se nalazi u zgradi op¹tine Vraèar redovno æe se odr¾avati struèni seminari u cilju obuèavanja domaæih poslastièara i èokoladera, primenom najnovijih svetskih trendova u pravljenju torti, kolaèa i pralina.

Kompanija "Puratos" je vi¹e od 85 godina posveæena sektoru pekarstva, poslastièarstva i èokolade. Prisutna je u 110 zemalja sveta, a u Srbiji postoji vi¹e od 15 godina, kao me¹ovita srpsko-belgijska kompaniju.

"Belkolada" (Belcolade) je, inaèe, prava belgijska èokolada i predstavlja brend kompanije "Puratos", namenjen profesionalnim èokoladerima, poslastièarima i pekarima kao i konditorskoj industriji.

(Tanjug)

BK

Quote from: Roben on 23-11-2007, 18:18:39
degustacije torti i drugih poslastica koje su napravili uèesnici seminara
e da mi je da sam bila tamo...pa makar i povratila onih 800grama sto sam jedva omrsala poslednja 3 dana

pig_am_am