Jos jedan incest

Started by lycos, 29-11-2007, 20:57:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

Nisam znala da zivim sa monstrumom


ČOKA - Nisam znala šta nam se dešavalo u porodici. Ni slutila nisam. Ćerka mi se porodila 10. jula u senćanskoj bolnici. Bila sam zetečena. Nije htela da kaže ko je otac deteta. Pretpostavljala sam da je to posledica nesmotrenosti nje i njenog dečka iz Sente - započinje priču tridesetdvogodišnja O.Č., majka šesnaestogodišnje M. koja je nekoliko puta prošle godine bila žrtva očevog seksualnog zlostavljanja. Epilog devojčine nesreće bio je taj da je ostala u drugom stanju i rodila sina.

Njena majka kaže da je sve saznala prošlog četvrtka.
- Srušio mi se svet tog dana. Pozvali su nas u policijsku stanicu u Čoki. Nisam znala zbog čega. Prvo je moja ćerka ušla u kancelariju. Razgovarala je sa inspektorima i predstavnicima Centra za socijalni rad. Onda je izašla u hodnik. Plakala je. Pitala sam je šta je bilo. Samo mi je kazala da ću čuti sve kad uđem unutra. Tek tada sam saznala šta se dešavalo u mojoj porodici kada nisam bila kod kuće. Pozlilo mi je. Zar je moguće da se tako nešto dešavalo u našoj kući, koju smo kupili zahvaljujući Hrišćanskoj evangelističkoj crkvi iz Sente. Nisam mogla da slušam te gadosti. Ne znam ni kako su u policiji saznali šta se desilo. Taj zlotvor mi više ne treba, nikada. Neka uzme konopac i neka se obesi, samo da nam dete ne uzmu - kroz plač govori majka nesrećne devojke.


Devojka moli da je ne uznemiravaju
Maloletna devojka M. ne želi da priča ni sa kim. Moli da je novinari ostave na miru, da ne opsedaju njihovu kuću i kuću njene bake. Samo je kratko prozborila da je juče bila u Opštinskom sudu u Novom Kneževcu. Tamo je, pred majkom i advokatom po službenoj dužnosti, ponovila izjavu koju je već dala u policiji...
Predsednik Opštinskog suda u Novom Kneževcu Milivoj Savin rekao je novinarima da do okončanja istrage i podizanja optužnice protiv devojčinog oca A.Č. (40), o ovom gnusnom događaju neće davati izjavu.


Direktorka Centra za socijalni rad u Čoki Mirjana Bagavac za „Blic“ je izjavila da je trenutni najviši interes zaštita deteta kao žrtve nasilja i da će Centar preduzeti sve potrebne zakonske mere po okončanju istrage.
A.Č. je od otkrivanja monstruoznog zločina u pritvoru. Krivičnom prijavom tereti se da je tokom prošle godine nekoliko puta obljubio ćerku.
Seksualno zlostavljanje koje je pretrpela šesnasetogodišnja devojka iz okoline Čoke, nažalost, nije usamljen slučaj u Srbiji.
U Kragujevcu se još pamti slučaj Akifa B., koji je godinama seksualno zlostavljao maloletnu ćerku R.B. i uz to joj i kleštima vadio zube! Nesrećna devojčica je rodila ćerku, a analiza DNK je pokazala da je otac deteta Akif B.
I ove godine obelodanjeno je nekoliko slučajeva seksualnog zlostavljanja ćerki od kojih su neke tek krenule u školu!
- Incesta, nažalost, ima u svim krajevima i svim slojevima društva. Od svih seksualnih zločina, najređe i najteže se prijavljuju oni u kojima su ćerke žrtve očevog zlostavljanja. Žene koje kao žrtve porodičnog nasilja dođu u Sigurnu kuću, vremenom se otvore. I kada steknu poverenje u nas, teško iznose sumnju da su njihovi muževi seksualno zlostavljali ćerke - kaže za „Blic“ Vesna Stanojević, predsednica Organizacije protiv nasilja u porodici i trafikinga.


izvor www.blic.co.yu

Girl

Stra¹no, u¾as!!!!!!!!!

  :wall:  :wall:

katarina

Pekla bih ga na tihoj vatri! Ne, ne bih ga ubila, to bi ga spasilo! Ne mogu da poverujem da se ovo desilo!

Al-Jasmina

 :ohwell: :ohwell: :ohwell: :ohwell:

Neverovatno je kako zrtva najvece sramote uvek cuti,
na neki nacin je i prekasno, najgore se vec desi!
Ali opet, ne treba cutati!!!!!!!!!!


dirigent

Ne razumem , ako je neko pedofil u prirodi uvek moze da juri neke napaljene klinke. Ima takvih radodajki na sve strane , licno znam nekoliko sitnih sponzorusica.
       Budala matora... fuj : :bljak:

Darker

Off, juèe smo bili u kafiæu koji je pored kluba, gde se de¹avala srednje¹kolska ¾urka, nekih 16 god max... Ono je stra¹no i moram da se slo¾im sa Dirigentom... :bljak: