o telefonskoj slusalici i nalakiranim noktima

Started by Mashrum, 15-11-2007, 21:39:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mashrum

Moram priznati da su moje dve omiljene prièe o ¾enama koje uzvraæaju udarac ona o podignutoj telefonskoj slu¹alici i nalakiranim noktima.
Naime,u prvoj je uspe¹ni poslovni èovek rekao svojoj devojci s kojom je ¾iveo da tokom vikenda,kada on neæe biti tu,iseli i sebe i svoje stvari jer je s njihovom vezom gotovo. Ona se nije dala uznemiriti suptilno¹æu tog njegovog postupka i mirno se spakovala i oti¹la. Kada se vratio,boja¾ljivo je provirio u stan oèekujuæi da on bude potpuno demoliran. Prijatno se iznenadio kada je video da je sve na svom mestu,da je stan spremljen i èist. Jedino je telefonska slu¹alica bila podignuta. Kada je hteo da je vrati na mesto èuo je neki glas koji je ne¹to brbljao na japanskom. Njegova ljupka devojka,puna razumevanja za èinjenicu da se on zaljubio u nekog drugog,pre odlaska je pozvala automat koji saop¹tava taèno vreme – u Tokiju. O tome da li æe je se gospodin dugo seæati dok bude otplaæivao telefonski raèun za trodnevnu otvorenu vezu s glavnim gradom Japana – ne treba sumnjati..

Drugu pisem u mom stilu,jer mi nedostaje taj deo papira.Odgrizen je.  :happy:


O¾enjen mu¹karac,du¾e vreme je bio u vezi sa mlaðahnom devojkom.Govorio joj je èe¹æe nego stalno,da æe se razvesti od ¾ene,te da æe nju o¾eniti i bla,bla,truæ- svi znamo ili smo èuli za te prièe,ali i svima nam nije jasno kako takve devojke uklaviruju uop¹te u svojoj glavi tu irealnu moguænost kao ostvarljivu..
Èast izuzecima,za koje sam èula,ali ih mogu nabrojati jedva na prstima jedne ruke..
Elem,u takvom sosu jedna ðavolica ili anðelèiæ(¹ta veæ je bila, i jeste jo¹ uvek)se doseti sjajne ideje,posle odreðenog vremena,kada je skapirala da je ðavo poodavno odneo ¹alu..i da Cile nema nameru da se razvodi..
Posle seksa,dok je Cica spavala ona mu nalakira nokte u crveno,saèeka da se lak osu¹i,navuèe mu èarape,i legne pored njega sva mazna i srcasta.. Kad se Cile probudio,na brzinu se obukao,poljubio dragu soèno da cvrène, i odjurio BMW-eom u noæ,“glavnoj“dragoj. Svojoj ljubljenoj ¾enici je rekao da je umoran od posla i da æe leæi ranije.Skinuo odelo,èarape.. i ¹ta mislite,da li se razvela od njega?


A vi,koji varate..proverite pre nego skinete èarape pred regularnom devojkom,da vam nisu sluèajno nalakirani nokti. Nikad se ne zna ko jo¹ za ovu prièu zna..  :wink:

BK

Quote from: Mashrum on 15-11-2007, 21:39:38
ona mu nalakira nokte u crveno,saèeka da se lak osu¹i,navuèe mu èarape
samo da ima tvrd san...

Masha

Ovu devojku iz prve price mozemo nazavti suptilnoscu  :K
Druga prica - stoji pitanje na kraju (tj. da li je i dalje Cile u braku sa svojom zenom), ali mozemo postaviti jos jedno - da li je Cile i dalje sa ovom vickastom devojkom? Mada, verovatno jeste jer bolje ista nego nista.

ThymusMedica

 :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
priche su odlichne!!
Bravo za te zene! :pljes: :pljes: :pljes:

Enea

Quote from: BK on 16-11-2007, 18:28:21
Quote from: Mashrum on 15-11-2007, 21:39:38
ona mu nalakira nokte u crveno,saèeka da se lak osu¹i,navuèe mu èarape
samo da ima tvrd san...
ja sam to jednom uradila, iz zezanja.. na moru.. kao one fore kada na ekskurzijama namackate nekoga pastom za zube ili penom za brijanje.. ideja jeste bila moja, a ostali su me podrzali..
i znate shta je bilo?
budali se svidelo, kako su slatke shljokice ovo ono.. i ostao je sa nalakiranim noktima na nogama do kraja letovanja. blamirao nas je samo tako, da je gay, bi pa ajde ali ovako.. samo budala i to je to. :siza: deviant?

Mashrum


Enea