Pancevo 2007

Started by Adonis_Vernalis, 15-05-2007, 07:20:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

OBAVESTENJE

Obavestavamo studente III godine da je organizovana poseta proizvodnim pogonima Instituta za proucavanje lekovitog bilja »Dr Josif Pancic« u Pancevu.

Mesto okupljanja je zeleznicka stanica »Beovoza« - Karadjordjev park (kod ulaza u restoran »Frans«), a vreme – najkasnije 15 minuta pre dolaska voza u stanicu.

Poseta ce biti organizovana prema sledecem rasporedu:

Grupa                           Datum                   Vreme polaska voza (K. park)
II, IV, VI, VIII (mikroskopija)        utorak, 22.05.2007.   7.59 min.
I, III, V, VII (hemija)         cetvrtak, 24.05.2007.   7.59 min.

Studenti koji imaju sopstveni prevoz mogu doæi u odgovarajuce vreme (8.40) u Sluzbu proizvodnje Instituta, adresa Paje Marganoviæa 277, Pancevo (put prema Zrenjaninu).
Potrebno je poneti beli mantil.

zoe

Јупииии! Штета што ово обавештење није стигло раније јер су малтене све вежбе завршене па је питање колико ће људи бити обавештени! Али има још доста времена, па ће Радио Милева ваљда одрадити посао :)

Adonis_Vernalis

Ovo obavestenje je "taze" ko burek...

A u "Radio Milevu" verujem... i znam da ce obaviti posao zbog kog i postoji...

MiKy

joj taj izlet je ok ali kad smo mi isli bila je paklena vrucina,voz,guzva...vodali su nas po plantazama i pogonima ali je interesantno ipak preraslo u maltretiranje  :roll:

zoe

Quote from: Adonis_Vernalis on 15-05-2007, 17:34:49
Ovo obavestenje je "taze" ko burek...

Јест, ено је тепсија и испред института! :K

Хтела сам само рећи ( а мрзим кад морам да објашњавам шта сам хтела рећи :luda), да је боље било да је бурек био готов још док су вежбе трајале...

Но, абитно... важно је да ћемо да плантажаримо! :) (Дође ми да се опремим сламнатим шеширом :>)

bebica111

da li je odlazak u pancevo obavezan?

maxy

svarno, mozete li nam reci da li je taj odlazak u Pancevo obavezan,bili bi vam veoma zahvalni :~

zoe

QuoteCitat: yeca - 18-05-2006, 15:02:56
QuotePITANJE:

Da li je odlazak u Pancevo OBAVEZAN ??
Neke asistentkinje su rekle da jeste i da OBAVEZNO mora da se ide a neke da jeste obavezno ali da se nista nece desiti ako se ne pojavimo tamo!!!

HVALA !

Zvanièno, poseta Panèevu, odnosno Institutu za prouèavanje lekovitog bilja JESTE obavezna, jer je ta poseta deo nastavnog plana i programa...

Е ово је неки Адонисов пост од пре отприлике годину дана (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,47.msg561.html#msg561)... Можда се нешто у међувремену променило :luda

Adonis_Vernalis

Zalepicu slike ovde sa Panceva 2007. Bilo je simpaticno.

Adonis_Vernalis

OH, da svemoguci Forume, tema jeste neaktivna bar 120 dana... O, da, sigurno zelim odogoviri na ovu temu i nemam ni primisli o otvaranju nove teme.

Sve sam fotke sabrao na jedno mesto. I sve cu ih uskoro zalepiti ovde. Fotke od pre par godina, kao i najsvezije. Sve ce biti ovde.

Samo mi dozvolite da i ja odem negde za NG i Bozic.

Bred

[off] ok, imate nedelju dana fore za odmor! to je sasvim dovoljno! salim se [/off] :)

zoe

Панчево 2007.
Ми у пољу, блато до колена, жаби до рамена...

(http://nono9.us)

Ево га нешто не знам шта је, ал' уз то још и не ради :>

(http://nono9.us)