Novi album JK[Jelene Karleuse]

Started by Bred, 29-12-2007, 18:21:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

KARLEU©A PRESUDILA "TIHOM UBICI"

U prvom spotu koji æe pratiti novi album Jelene Karleu¹e, snimljenom za baladu "Tihi ubica", atraktivna pevaèica je akterka prave filmske prièe, pune velikih obrta, zaèinjene dramatiènim situacijama i nadrealnim elementima. Tako "slatka mala" u najnovijem ostvarenju "Vi¾ual infinitija" ja¹e konja, jure je dobermani, do zuba naoru¾ani specijalci MUP-a... Ipak, najveæu pa¾nju gledalaca bez sumnje æe privuæi ljubavni zaplet koji se zavr¹ava tragièno - Jelena Karleu¹a presuðuje svom "tihom ubici".
Spektakularno video-ostvarenje verenice fudbalera Du¹ka To¹iæa, koji je tokom èitavog snimanja bodrio svoju dragu, raðeno je filmskom kamerom, ¹to ga ubraja u najskuplje spotove u zemlji.

http://www.svet.co.yu/?state=3&izdanje=2&broj=549&clanak=12172

--

Izvor: PRESS
KARLEU©U ©UTNULI "SITI" I "GRAND"

Novi album Jelene Karleu¹e neæe niko, zbog nedoliènog pona¹anja Sa¹a Popoviæ joj zabranio i pojavljivanje u emisijama ,,Granda"


Mo¾da joj kuæni savet objavi CD... Jelena Karleu¹a u izdavaèkim problemima


Jelena Karleu¹a ima problem da pronaðe izdavaèku kuæu koja æe objaviti njen novi album. Kako Press saznaje, njen ,,projekat" odbio je da objavi ,,Siti rekords", ali i vlasnik ,,Granda" Sa¹a Popoviæ, koji je, zbog njenih nerealnih zahteva i nedoliènog pona¹anja, èak zabranio i da se pojavljuje u ,,Grandovim" emisijama.

- Po¹to su joj Milica Mitroviæ, Lola Krmpotiæ i Bane Stojanoviæ poruèili da je nepo¾eljna u ,,Siti rekordsu", zbog lo¹eg tira¾a i narodnjaèkog imid¾a, Jelena se br¾e-bolje obratila Popoviæu, starom prijatelju njene majke Divne - navodi odlièno obave¹teni izvor Pressa i dodaje: - Ona je u telefonskom razgovoru poku¹ala da pred njim izigrava veliku zvezdu i postavila mu je posebne uslove oko objavljivanja i promocije svog novog albuma.


Ne pristaje na ucene èak ni pravih zvezda... Sa¹a Popoviæ ,,korpirao" Karleu¹u


Tra¾ila je da u svakoj emisiji peva minimum po dve pesme i jo¹ gomilu privilegija. ,,Naoru¾an" podacima o lo¹em tira¾u njenog poslednjeg albuma, Popoviæ joj je na to odgovorio da slobodno mo¾e da potra¾i drugu izdavaèku kuæu. Buduæi da joj nisu pomogle ni patetiène SMS poruke koje mu je slala, J. K. je konaèno shvatila da za nju nema mesta ni u ,,Grandu", zakljuèuje izvor Pressa.

Pre taèno godinu dana, Karleu¹a je progla¹ena nepo¾eljnom i na RTS-u, kada joj je Aleksandar Tijaniæ zabranio da se pojavi u novogodi¹njem ¹ou-programu Marine Tucakoviæ.
(R. J.)
---

:K :K :K

--

[youtube=425,350]c67Bqlel6pM[/youtube]



--
"Poni¾enje zbog Karleu¹inog spota"
Izvor: Tanjug
Novi Sad -- Zoltan Jege¹ izjavio, komentari¹uæi nedavno snimanje spota Jelene Karleu¹e u Karlovaèkoj gimnaziji, da se oseæa poni¾enim.

On ne shvata kako se tako ne¹to moglo desiti u kolevci srpske kulture u Vojvodini. Ta zgrada bi trebalo da nam bude svetinja, a nepo¹tovanje svetinja znaèi nepo¹tovanje samog sebe i sopstvene kulture, rekao je pokrajinski sekretar za obrazovanje i kulturu Zoltan Jege¹.

"Zgro¾eni su sada¹nji i biv¹i ðaci, a trebalo bi da bude i srpska javnost jer skrnavljenje zgrade koja ima takvu pro¹lost nagla¹enija je u odnosu na druge ¹kole", ocenio je Jege¹.

On je novinarima dostavio saop¹tenje prosvetne inspekcije u kome se navodi da je direktor Karovaèke gimnazije, povodom navedenog dogaðaja, preduzeo sve mere za koje je ovla¹æen Zakonom o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja i Zakonom o srednjoj ¹koli.

Direktor Rade Zejak podneo je policijskoj stanici u Sremskim Karlovcima zahtev za pokretanje istra¾nih radnji povodom neovla¹æenog ulaska u gimnaziju i utvrdio odgovornost zaposlene osobe za nepo¹tovanje radne discipline.

Jege¹ je najavio da æe, posle sastanka ©kolskog odbora i Saveta roditelja gimnazije, biti donet zakljuèak kojim æe se dalje procesuirati i da æe se tek tada znati vi¹e o ovom nemilom dogaðaju.

b92