Broj mobilnog telefona za 5.000 evra

Started by Bred, 05-01-2008, 18:35:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Tanjug |

Ukoliko ¾elite da budete vlasnik mobilnog telefonskog broja koji je prijavljen i registrovan, pretplaæen na pri-pejd, sa karakteristiènim ciframa "11-22-333" i pritom vam nije skupo da platite 5.000 evra, mo¾ete da ga naðete u "Halo oglasima", saznaje danas Tanjug.

Ukoliko vlasnik izgubi ili mu bude ukradena SIM kartica sa mobilnim brojem, ne moze je niko upotrebiti jer je za¹tiæena, a potencijalni kupac æe dobiti i telefon marke "Samsung".
U "Halo oglasima" mo¾e se naæi i spavaæa soba u stilu Luja 16. napravljena u Maðarskoj 1937. godine za 2.000 evra, a mo¾e se i zameniti stilski name¹taj za auto.
Svi koji ¾ele da za kuænog ljubimca imaju zanimljivu i atraktivnu ¾ivotinju preko oglasa mogu da kupe pauka tarantulu, ¹korpije i 2,5 metara dugaèkog azijskog pitona starog tri godine, sa papirima.
Ukoliko ¾elite da u svojoj kolekciji imate muzejski prepariranu sabljarku od 27 kilograma, ¹arana od 16 kilograma, sibirskog lososa, jastoge, kao i glavu zlatnog srndaæa "Halo oglasi" imaju i rubriku koja zadovoljava interesovanja ljubitelja prepariranih ¾ivotinja.

blic