Ceca i Britni Spirs najtra¾enije zvezde

Started by Bred, 06-01-2008, 16:55:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: A.N. |



Godinu dana kasnije malo toga se promenilo u svetu interneta - graðani Srbije i dalje najvi¹e tra¾e informacije o horoskopu, seksu i Ceci Ra¾natoviæ, a prema podacima stranih pretra¾ivaèa, Britni Spirs i Paris Hilton su ubedljivo potukle konkurenciju.

Prema podacima srpskog pretra¾ivaèa „Pogodak“, najtra¾eniji pojam u 2007. godini je horoskop, na drugom mestu je seks, dok je treæi „Veliki brat“, a na listi se nalaze i bingo, erotske prièe, oglasi, posao... Kao i pro¹le godine, prvo mesto na listi najtra¾enijih liènosti zauzima Ceca, drugi je tragièno preminuli To¹e Proeski, a u vrhu se sasvim zaslu¾eno nalazi i teniser Novak Ðokoviæ. Srbi su tra¾ili podatke i o Mariji ©erifoviæ, Suzani Manèiæ, grupi Beogradski sindikat...
Najtra¾eniji pojmovi na najveæem svetskom pretra¾ivaèu „Google“ su „iPhone“, portali „Facebook“ i „Youtube“, a listu najtra¾enijih liènosti predvodi, naravno, Britni Spirs koja je mnogobrojnim skandalima obele¾ila prethodnu, ali i prve dane ove godine. Na drugom mestu je Kris Benoa, kanadski rvaè koji je u junu pro¹le godine pobio svoju porodicu, a zatim se obesio. Treæa je, takoðe pokojna, En Nikol Smit, a èetvrta je neizbe¾na Paris Hilton.
Britni Spirs je, ¹esti put zaredom, najtra¾eniji pojam na pretra¾ivaèu „Yahoo“, na drugom mestu je WWE, amerièka TV stanica koja prenosi rvanje, treæa je Paris Hilton, a meðu prvih pet su i Naruto, glavni junak japanskog manga animiranog filma, i pevaèica Bijons.

izvor (http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=25808)

--
Cisto da opet se neko ne pravi pametnim pa kaze nesto u stilu "odakle Bredu ideja da je Ceca najpopularnija na netu"...  :wall: :wall:

Ova tema samo da vam sluzim kao podatak i ilustracija najtrazenijih pojmova na srpskom i svetskom netu.