Marina Trifunovic dala otkaz u Emotionu-u

Started by Bred, 29-12-2007, 17:50:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Oti¹la sam iz „Emou¹na" jer mi je tako do¹lo! Posao u „Velikom bratu" oduzimao mi je puno vremena, a fakultet mi je ipak najva¾niji

Voditeljka „Velikog brata" Marina Trifunoviæ ne radi vi¹e u producentskoj kuæi „Emou¹n". Atraktivna plavu¹a, koja je bila jedno od za¹titnih lica ove kuæe i voditeljka nekoliko veoma gledanih TV emisija („Veliki brat - Prilepak", „Leteæi start", „Hoæe¹-neæe¹„, „48 sati svadba"), odluèila je da da otkaz i, kako ka¾e u intervjuu za Press, „posveti se fakultetu i nekim novim, ozbiljnijim emisijama".

- Dala sam otkaz u „Emou¹nu" jer mi je posao oduzimao puno vremena. Èak ¹est godina zbog toga nisam uspevala da zavr¹im fakultet i sada ¾elim tome u potpunosti da se posvetim i konaèno dam jo¹ taj jedan ispit koji mi je ostao do kraja.

- Zbog èega si samo tri nedelje pre zavr¹etka serijala odluèila da se povuèe¹ iz emisije koja te je i proslavila?

- Tako mi je do¹lo. Fakultet mi je najva¾niji (Filolo¹ki fakultet, odsek za kineski jezik - prim. aut.), a posle njega, videæemo èime æu se baviti. Ako budem voditeljka, volela bih da imam ozbiljnu autorsku emisiju.

- Da li je razlaz izmeðu tebe i „Emou¹na" do¹ao zbog toga ¹to su Elmir Kuduzoviæ i Stevan Zeèeviæ kod tebe u emisiju do¹li pijani?

- Ne ¾elim da se pi¹e o tome i da se stvar oko Zeke i Elmira prenaduvava, niti da iko pomisli da moj otkaz ima veze s njihovim gostovanjem u „Prilepku". Ja sam sama rekla u emisiji da su oni pijani, a da ja to nisam rekla, niko ne bi ni primetio.

- Mnogi sumnjaju da je flert sa Zekom bio kap koja je prelila èa¹u?

- Smeta mi da me neko dovodi u bilo kakvu vezu sa Zekom, pogotovo ¹to sam odavno u sreænoj i ozbiljnoj vezi. ©to se „Emou¹na" tièe, sve je u redu i ostali smo u dobrim odnosima. Oni su ispo¹tovali moju ¾elju da se posvetim ¹kolovanju.

J. MARKOVIÆ
press