Petar Gra¹o, mlado¾enja u filmu „Mi nismo anðeli 3“

Started by Bred, 18-05-2006, 10:20:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

®enim se na neviðeno

Petar Gra¹o, poznati hrvatski pevaè, o¾eniæe se glumicom Naðom Sekuliæ u novom filmu „Mi nismo anðeli 3“. On otkriva da je gledao prva dva dela filma, ali buduæu mladu Naðu Sekuliæ jo¹ nije upoznao.

- ®enim se na neviðeno (smeh), ali moram priznati da za sada nemam tremu - ka¾e Petar Gra¹o u razgovoru za „Blic“.
Da li je ovo va¹a prva filmska uloga?

- Bilo bi pretenciozno moje pojavljivanje u filmu nazivati ulogom, ja sam u filmu gost koji se pojavljuje pri kraju, i moja funkcija je da doprinesem da projekat bude jo¹ simpatièniji. Ovo je moje prvo pojavljivanje na filmu, a pre toga sam uèestvovao u nekoliko epizoda serije „Vila Marija“ koja se prikazivala i kod vas.
U filmu igra i Severina. Da li je to uticalo na va¹u odluku?

- Ne, to nije uticalo na moju odluku. Gledao sam prva dva dela filma i smatram da spadaju u sam vrh komedija sa ovog podneblja. Novi scenario je veoma duhovit, te sam rado pristao da budem jedan mali deo tog projekta.
Kako æete se snaæi u ulozi mlado¾enje?

- Mlado¾enje su obièno polupijane i zbunjene, pa æu se lako snaæi u toj ulozi, mada mi je to prvi put da se ¾enim, i na filmu i u ¾ivotu.
Hoæete li iskustvo sa filma uskoro preneti u privatni ¾ivot?

- Za sada se ne planiram da se ¾enim, ali ako mi se u filmu to dopadne... ko zna?
Jeste li nekada razmi¹ljali o velikoj svadbi pod ¹atorom?

- Ja bih svoju ¾enidbu napravio tiho i u krugu najbli¾ih prijatelja, ali mi je mama rekla da æe me se odreæi ako to uèinim, i da æe na svadbi njenog sina biti najmanje 300 ljudi i tri, èetiri muzike. Èini mi se da æe i moja svadba biti u sliènoj atmosferi kao na filmu.

Neven D¾odan