Pesma uzgajivaèa svinja za spas slanine

Started by _d.0.t_, 21-02-2008, 16:44:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

_d.0.t_

Pesma uzgajivaèa svinja za spas slanine

Vi¹e od 20 uzgajivaèa svinja okupilo se danas u Londonu da bi snimili pesmu "Stand By Your Ham" (Ostani veran svojoj ¹unki), u poslednjem poku¹aju da, kako ka¾u, spasu britansku industriju svinja.

Cilj pesme je da uka¾e na to da su uzgajivaèi svinja ugro¾eni "pohlepnim supermarketima" i skokom cena hrane za svinje.
"Ostani veran svojoj ¹unki", peva hor. "Kobasice, svinjetina i slanina/Pomozite nam da opstanemo/Zato ¹to su na¹e svinje to zaslu¾ile/Ostani veran svojoj ¹unki."
Bez gotovo ikakvog pevaèkog iskustva ali motivisani velikim entuzijazmom, izmeðu 20 i 30 seljaka raèuna na naklonost potro¹aèa prema tradicionalnim britanskim proizvodima od svinjskog mesa.
Pesma æe moæi da se slu¹a na internetu od iduæeg vikenda, na adresi www.pigsareworthit.com. (http://www.pigsareworthit.com.)
"Ovo je veseo naèin da privuèemo pa¾nju na veoma ozbiljan problem", rekao je Rojtersu Rièard Longtorp iz Jork¹ira. "Ako to ne prestane, sasvim je sigurno da æe industrija nestati".
"Ne verujem da æemo biti nominovani za (muzièke nagrade) Brit, ali nikad se ne zna", na¹alio se Longtorp, koji je izjavu dao iz londonskog muzièkog studija.


[blic]

:njam:

SLATKIS

ja ih podr¾avam :pljes:

pigi æe se obradovati kada vidi ovu temu