D¾eksonovi posle brojnih operacija imaju iste noseve

Started by Bred, 03-03-2008, 15:43:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Blic online |
D¾eksonovi posle brojnih operacija imaju iste noseve

Nos Majkla D¾eksona godinama je tema tabloida, ali skora¹nje fotografije njegove starije sestre La Toje D¾ekson, kao i mlaðe D¾enet D¾ekson pokazuju da svo troje imaju zaèuðujuæe slièan oblik nosa, pi¹e Dejli mejl.

Na nedavnoj fotografiji La Toje uslikanoj na Beverli Hilsu, vidi se da ona ima veoma slièan oblik nosa kao i Majkl. Ko¾a na licu joj je svetlija nego na poèetku karijere.
Svedoci koji su videli La Toju (51) u prirodi ka¾u da je zapanjujuæe koliko ona lièi na svog 48-godi¹njeg brata, za koga se veruje da je imao 30 plastiènih operacija nosa.
Njih dvoje takoðe jako lièe na njihovu sestru D¾enet D¾ekson (47), ¹to prevazilazi granice porodiène sliènosti. Meðutim, D¾enet porièe da se ikada podvrgla plastiènoj hirurgiji.

Prema nepotvrðenim navodima, Majkl i La Toja imaju istog hirurga, ali ni La Toja nikada nije javno priznala da se podvrgavala hirur¹kim zahvatima. Ona je èak poznata po svojoj javnoj kritici plastiène operacije i Majklove opsesije u prepravljanju fizièkog izgleda.
Pre nekoliko godina, Majklovom nosu je pretila opasnost da otpadne jer je bio toliko o¹teæen zbog neprestanih izmena ali su plastièni hirurzi uspeli da ga «ponovo izgrade», podseæa Dejli mejl.

_d.0.t_

... vidi Majkl Jackson s nosom!   :shock  :siza:

ustvari, koji je od ovih Majkl?   :hmm

Enea

wolfeitzckie

а овако је све почело :

(http://nono9.us)

O0 O0 O0 O0
O0 :a O0 O0

_d.0.t_

... tu su uvek i praktichni razlozi...

npr. ovako... telefonski razgovor majkla i jenet

majkl: ej, cjao jenet, shta radish danas?
jenet: nishta posebno, shto?
majkl: ispao mi je nos negde u kucji, ne mogu nigde da ga nadjem... pa...
jenet: reci...
majkl: jel' mozhesh ti da mi pozajmish tvoj, samo na dva sata, imam neko sudjenje za ovu dechurliju, pliiiiz...
jenet: hocju, majkl, samo moj je malo tamniji od tvog...
majkl: nije problem napuderisacju ga, if you know what i mean...
jenet: majkl, ti si uvek napuderisan, if you know what i mean... hihihi...
majkl: ajd' ne zezaj, nego dolazi
jenet: ajde...
tu-tu-tu-tu....

Bred