Otvoren sajam automobila u Beogradu

Started by MiKy, 23-03-2007, 11:08:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Darker

Quote from: helena on 23-03-2007, 11:17:25
ja sam vise za sajam automobila nego za nedelju mode-bez obzira sto sam zensko i volim modu....
steta sto se odrzava samo jednom godisnje... :wink: :cvet
Ne zanima me ni jedno ni drugo... Da idem da balavim za neèim, ¹to ne bih mogao da priu¹tim za dva ¾ivota, ne pada mi na pamet... Pa jo¹ da platim za to, pa da se skucam posle...buahahahahahhahaha

willie the scot

skup automobil je najgora investicija sto postoji...dijamant je statusni simbol koji zadrzava cenu,nekretnine takodje...
sta reci za nekog ko da 700000evra za prevozno sredstvo?bez obzira na milijarde...cini se debilno...

Roben

Quote from: willie the scot on 26-03-2007, 21:25:33
sta reci za nekog ko da 700000evra za prevozno sredstvo?bez obzira na milijarde...cini se debilno...
kako их је зарадио тако их и троши

pereca

Bila sam u petak na sajmu.   :a
I opet cu, dobila sam ulaznice za dz  :plez

hulio_salinas

Bio sam danas na sajmu.

Mislim da vise nikad necu. Ako nekad budem imao toliko para da mogu da kupim nov automobil, otici cu na sajam i pazariti. Do tada, sajam posecujem posredstvom TVa.  :>

Gledam nesto sto nikad u zivotu necu imati. Bas sam se izbedacio kada sam video koliko je sve ono daleko od mene (nas). Uzas.

I treba zabraniti objavljivanje cena. Cemu to? Ljudi samo ide od kola do kola, balave, mazu stakla, prljaju patosnice... Bespotrebna investicija. Najbolje je Porche uradio - zabranio prilaz automobilima.

Sve u svemu - to je jedna velika setnja po oblacima, a onda surovo vracanje u bespostednu realnost koje nastupa izlaskom iz hala. Na parkingu se vec setis da nisi platio struju, a da zbog toga nemas kredita u mobu. Toliko...

Bred

Sajam automobila BG Car Show

Prodajna izlo¾ba automobila i motora "BG car show", na kojoj æe uèestvovati 455 izlagaèa, biæe odr¾ana od 13. do 19. marta na Beogradskom sajmu.

Generalni direktor Beogradskog sajma Anðelko Trpkoviæ rekao je da æe u halama 1, 3 i 14 biti predstavljena kompletna ponuda vodeæih svetskih proizvoðaèa, dok æe u halama 2, 4 i 5 biti izlo¾ena prateæa industrija, delovi i oprema.

Na 36 ¹tandova u halama 1 i 14 biæe predstavljeno 40 automobilskih brendova.

Porsche-Beograd ponudiæe kompletan program, a najavio je i veæi broj popusta za kupce, kao i druge pogodnosti - besplatno kasko osiguranje u trajanju od pet godina.

Chrysler Balkans predstaviæe ¹est modela putnièkog i teretnog programa, za koje æe odobravati sajamske pouste i do 6.000 evra, dok æe Opel i Chevrolet davati popust do 2.500 evra.

Subaru æe prikazati najnoviji model Impreza 08, a Vitro grupa premijerno Citroen C5 u dve varijante - sedan i karavan.

Delta automoto prvi put æe predstaviti Hondin Civic Hybrid sa proseènom potro¹njom od 4,6 litara na 100 kilometara, kao i sedam modela novog BMW X6, a premijerno æe biti prikazani i Fiat 500 i Alfa Romeo Brera.

Za posetioce sajma na poligonu, ispred Hale 3, biæe organizovana ¹kola bezbedne vo¾nje u organizaciji Nacionalne vozaèke akademije, dok æe 18. mart biti dan za porodiène posete, kada æe se ulaznice kupovati po povla¹æenoj ceni.

Radno vreme sajma je od 10 do 19 èasova radnim danima, vikendom do 20 sati, a cena pojedinaène ulaznice je 300 dinara, za grupne 200, dok je cena parkinga 100 dinara po satu.

B92