Косово за патике 2. део

Started by darusaz, 23-02-2008, 00:09:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Enea

Quote from: Weishaupt on 26-02-2008, 14:00:38
JA sam dan posle prosao pored List racunara i bio sam iznenadjen kada sam video da su ogromna rolo vrata bukvalno izvaljena i pokidana, i da je unutra sve izlomljeno i pokradeno, u tom momentu su zaposleni sklanjali robu iz magacina koja je prezivela horde pljackasa. Mislim ako si gladan, neces krasti racunar, jer on nije za jelo, a i treba mu struja, tako da me bas interesuju njihovi izgovori!

ja sam ispala pametna i zvala ih telefonom :K
nashla na netu artikl po shifri i isplanirala da ga kupim za dar za taj dan.
"znate, ako vam nije hitno, sve su nam odneli, teshko da je ishta ostalo u magacinu."
"ah da, chula sam. hvala. cjao" (bio na tv snimak)
zvala sam nakon nedelju dana od dogadjaja.
toliko su ih urnisali da posle 10 dana ne mogu da se vrate poslu.
uzas, jad i beda.
tuga ziva.

Wlada

Па "пљуцнуће" наша земља, иначе економско-финансијски рај, које милионче и њима као одштету. Артикли + поломљена стакла + уништен објекат + пратећи материјал + претрпљен душевни бол + ...

Bred

Podignuta optu¾nica zbog "patika"
| Izvor: Tanjug
Beograd -- Prvo op¹tinsko tu¾ila¹tvo u Beogradu podiglo je optu¾nicu protiv dve devojke sa snimka poznatog kao "Kosovo za patike".

Maja Trbojeviæ (20) i Jovana Petroviæ (19) sumnjièe se da su izvr¹ile krivièno delo te¹ka kraða, nakon odr¾avanja protesta "Kosovo je Srbija", reèeno je u tom tu¾ila¹tvu. Devojke se brane sa slobode po¹to tu¾ila¹tvo nije zahtevalo da im se odredi pritvor. Za poèinioce kriviènog dela te¹ka kraða zakonom je zapreæena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Po¹to optu¾nica postane pravosna¾na, Prvi op¹tinski sud zakazaæe suðenje.

Na video snimku, koji je bio objavljen na sajtu Jutjub, vidi se kako Trbojeviæeva i Petroviæeva uzimaju robu iz radnji koje su demolirane nakon protesta "Kosovo je Srbija", 21. februara u Beogradu.

One su uhap¹ene nekoliko dana posle protesta, a policija je u njihovim stanovima prona¹la ukradenu robu, viski, bombonjere i firmiranu garderobu.

b92

pereca

Nisu odmah castile ekipu viskijem i bombonjerama  :hmm
Stipse! Tako im i treba  :K

philoserbiana

nadam se da je ova i sve slicne price zavrsena i da cemo da stavimo tacku na ovakve ispade...

Bred

Zakazano suðenje za "patike"
| Izvor: Tanjug
Beograd -- Poèetak suðenja devojkama zbog kraðe tokom protesta "Kosovo je Srbija" zakazan je za 27. maj u Prvom op¹tinskom sudu u Beogradu, izjavila je portparolka suda Ana Mio¹eviæ.

Tu¾ila¹tvo tereti MajuTrbojeviæ (20) i Jovanu Petroviæ (19) za krivièno delo te¹ka kraða, za koje je zakonom zapreæena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Na video snimku "Kosovo za patike", koji je bio objavljen na sajtu Jutjub, vidi se kako Trbojeviæeva i Petroviæeva uzimaju robu iz radnji koje su demolirane tokom protesta "Kosovo je Srbija" 21. februara u Beogradu.

One su uhap¹ene nekoliko dana posle protesta, a policija je u njihovim stanovima prona¹la ukradenu robu, viski, bombonjere i firmiranu garderobu.

Zahtev za istragom zbog nereda
| Izvor: Tanjug
Beograd -- Prvo op¹tinsko tu¾ila¹tvo u Beogradu podnelo je zahtev za sprovoðenje istrage protiv 38 osumnjièenih da su pljaèkali i izazivali nerede tokom protesta "Kosovo je Srbija".

Protiv jedne osobe istraga je zatra¾ena zbog kriviènog dela napad na slu¾beno lice, a protiv jo¹ jednog osumnjièenog zbog razbojni¹tva. Ostalih 36 osumnjièenih terete se za izvr¹enje te¹kih kraða. Prema podacima tu¾ila¹tva, krivièni postupak pokrenut je u 25 predmeta, a do sada su podignute optu¾nice protiv èetiri osobe.

U Okru¾nom sudu u Beogradu u toku je istraga protiv Milana ®ivanoviæa zbog sumnje da je posle protesta "Kosovo je Srbija", 22. februara, uèestvovao u paljenju Amerièke ambasade u Beogradu.


b92

ðurða

lopove treba kazniti  :F a nadam se da vi¹e iz Srbije u svet neæe iæi takve slike