Pliva gola samo po meseèini

Started by Bred, 18-10-2006, 14:31:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Dita fon Tiz naplaæuje sedmominutnu taèku striptiza 20.000 dolara, ali se oseæa nagom samo kada na sebi nema visoke ¹tikle

Dita fon Tiz naplaæuje sedmominutnu taèku striptiza 20.000 dolara, ali se oseæa nagom samo kada na sebi nema visoke ¹tikle i crveni karmin. Od sebe je uspela da napravi ikonu stila, a jedina je feministkinja na svetu koja svoju ¾enstvenost koristi na najbolji moguæi naèin.

BURLESKA - Dita je zgro¾ena jeftinim, vulgarnim striptiz taèkama koje izvode priuèene devojke u tangama. Ona je biv¹a balerina, a najpoznatiji performans je onaj tokom kog izlazi iz ogromne èa¹e za Martini. Razgoliæuje se veæ 14 godina, ima samo 33, a visoka je svega 162 centimetra.

- Mogu da izaðem pred 50.000 ljudi, odradim moj nastup i uop¹te me ne bi bilo sramota. Ipak, ne mogu da zamislim sebe kako na nekoj ¾urci popijem nekoliko èa¹ica vi¹e, popnem se na sto i skinem majicu. To ne bih uradila ni za milion godina - rekla je „kraljica burleske". U svojoj knjizi „Burleska- umetnost Dite" opisuje nelogodnost koju je osetila kada je u 13. godini prvi put obukla brushalter, kao i da je bila najru¾nija od tri sestre. Zato je re¹ila da od sebe napravi lepoticu.

- Koristila sam ¹minku i kosu, sva ta magièna ¾enska pomagala da napravim od sebe ne¹to ¹to nisam bila. Sviða mi se ideja o ve¹taèkoj lepoti. Oduvek sam cenila ¾ene koje od 1950. stavljaju samo plavu senku, a zna se da su bile najlep¹e - izjavila je Dita, koja je prirodna plavu¹a. Zovu je i „¾ena homovestit", zato ¹to je uzbuðuje da se oblaèi kao ¾ena. Njeno ime je usvojeno kao stilska i modna odrednica, a Diti to i te kako prija.

Veza, a kasnije i brak sa Merilinom Mensonom joj povremeno te¹ko padaju, posebno kada joj njegovi fanatici prete da æe je ubiti zato ¹to misle da „nije dovoljno dobra za njihovog Boga". Ne planira da ima decu jer se i bez njih oseæa kao prava ¾ena. Ne krije da ima silikonske grudi, a u svako doba dana i noæi obuèena je, oèe¹ljana i na¹minkana kao za prijem u dvoru.

Da bi odr¾ala dobru liniju i svetlu put svake noæi besomuèno pliva po meseèini. Dr¾anje dame, profesija striptizete, dobar ukus i sklonost feti¹izmu su verovatno samo neki od razloga ¹to je Dita fon Tiz simbol ¾enstvenosti 21. veka.
I. Stojanov ||||

24sata

Korisnicko Ime


Bred

Ki si bezobrazan :K
Baci pogled ovde http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=34.msg32774#msg32774 :>

Al-Jasmina

Dita je cura od stila i stava,
savrsen par za Mensona...

:)

Bred

Dita fon Tiz kreirala kolekciju donjeg ve¹a
Autor: Beta |

Amerièka glumica i plesaèica Dita fon Tiz pokrenula je sopstvenu kolekciju donjeg ve¹a za marku Vonderbra, objavljeno je na sajtu njujor¹kog lista "Dejli njuz".

U prodaji æe biti gaæice, grudnjaci, podvezice i korseti koji istièu ¾ensku figuru, a za koje je Dita von Tiz na¹la inspiraciju u ranoj holivudskoj eleganciji.
"Lepi donji ve¹ ne bi trebalo da bude samo ne¹to ¹to oblaèite za va¹eg ljubavnika. To bi trebalo da nosite radi sebe", navela je u saop¹tenju Dita fon Tiz, koja se bavila striptizom.
"Ne radi se o zavoðenju mu¹karaca veæ o prihvatanju ¾enstvenosti", dodala je ona.
Kreatorka kolekcije je navela da neki od njenih modela, meðu kojima su grudnjaci, imaju magnetne kopèe za lako otvaranje, kako bi ¾ena koja ih nosi mogla brzo da ih skine.
Kolekcija æe od 23. septembra biti u prodaji u Evropi.

blic

mirror-girl

Dita je meni sve samo ne zenstvena i lepa :bljak:   :happy:

Kamicak


mirror-girl


Bred


mirror-girl