Slep vozio u pijanom stanju

Started by Bred, 25-08-2008, 15:09:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Izvor: FoNet
Nansi -- Sud u francuskom gradu Nansiju kaznio je s 500 evra slepog novinara koji je pijan vozio automobil.

Vlasnik automobila, koji je takoðe bio prilièno pijan, a sedeo je pored vozaèa, dobio je istu kaznu, a oduzeta mu je i vozaèka dozvola na pet meseci. Pijane prijatelje policija je uhapsila na seoskom putu u ranim jutarnjim satima. Policajci su primetili da njihov automobil krivuda po cesti i da ide neuobièajeno sporo. Nakon ¹to su ih zaustavili, ostali su zaprepa¹æeni èinjenicom da je vozaè bio slep i pijan.

Kad su 29.godi±njem novinaru i suvozaèu, 52.godi¹njem fotografu, izmerili kolièinu alkohola, utvrdili su da ga u organizmu imaju dvostruko nego ¹to je dozvoljeno.

"®arko sam ¾eleo da jednom vozim automobil i prijatelj mi je to dozvolio", rekao je novinar na sudu.

Vlasnik vozila ka¾e da je imao situaciju pod kontrolom.

Na sudu je rekao da je jednu ruku stalno dr¾ao na ruènoj koènici, a drugu na volanu.

Sudija to nije prihvatio, uz obrazlo¾enje da je bio pijan i kao takav sigurno nije bio pouzdan da kontroli¹e bilo koga, a pogotovo ne slepog i pijanog prijatelja.

b92
---
e svasta ...  :wall:

frckica-j

  :Bog

Veca mi je faca suvozac: "Vlasnik vozila ka¾e da je imao situaciju pod kontrolom.Na sudu je rekao da je jednu ruku stalno dr¾ao na ruènoj koènici, a drugu na volanu."  :lol2: Kako nas narod kaze: "Pijanom i ludom i Bog pomaze!" Vjerovatno, dvaput vise ako je i jedno i drugo!  :116:

Bred

hahahahahahahahahaha.

ma suvozac je tek lik  :wall:
:face:
:K