Kako bi izgledale holivudske zvezde da nemaju para

Started by malena, 26-07-2007, 09:59:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

malena

Kako bi izgledale holivudske zvezde da nemaju para
Debela Viktorija Bekam i matora Madona
Autor: S. Stankoviæ | 26.07.2007. - 10:02

Milionerima, ka¾u, nije te¹ko da budu lepi. O njihovom izgledu brine tim raznih struènjaka èije usluge papreno plaæaju. Ali, kako bi zvezde svetskog d¾et-seta izgledale da ne dr¾e rigorozne dijete, ne operi¹u sve ¹to se prepraviti mo¾e i da nemaju para za skupe krpice. Sajt „PlanetHiltron“ je napravio prilièno realne fotomonta¾e.

D¾on Travolta
(http://nono9.us)

Eh, da kralj plesnog podijuma izgleda poput kom¹ije èinovnika kome deca skaèu po glavi dok nakon mastiljarskog posla u fotelji èita novine, ne bi ¾ene toliko uzdisale za njim. Ali, D¾on Travolta jo¹ uvek izgleda odlièno.

Viktorija Bekam
(http://nono9.us)
Da ne dr¾i rigorozne dijete (ponekad danima pije samo vodu) Viktorija Bekam bi verovatno izgledala ba¹ ovako. Sumnjamo da bi ovakva uspela da osvoji Dejvida, ali bi bar do mile volje mogla da u¾iva u hamburgerima, pomfritu, „koka-koli“... Mmm...

D¾oni Dep
(http://nono9.us)
Da nije holivudski ¹meker zavodljivog pogleda koji svakodnevno d¾ogira, veæ kamiond¾ija koji umesto tegova di¾e pivsku fla¹u dok u zadimljenim klubovima igra bilijar, D¾oni Dep bi izgledao otprilike ovako. I sumnjamo da bi ga Venesa Paradi toliko volela.

Madona
(http://nono9.us)
Madona (49) oko sebe ima tim lekara, nutricionista, trenera, kozmetièara... koji vode raèuna da kraljica popa bude u top formi. Kako bi izgledala bez njih, pogledajte, ali sliku ne pokazujte deci da ne bi imali noæne more!

Pamela Anderson
(http://nono9.us)
Da se Pamela Anderson ne licka po ceo dan, da nema tim frizera, fizioterapeuta, plastiènih hirurga... da je obièna domaæica, izgledala bi upravo ovako! Verovatno bi opet dobila ulogu èuvara pla¾e, ali bi joj zadatak bio da pla¹i i rasteruje ajkule!

Paris Hilton
(http://nono9.us)
Da razma¾ena bogata¹ica nije nasledila lanac hotela „Hilton“, ne bi pravila skandale i ¾urke do zore, veæ bi u istu tu zoru ustajala, oblaèila pristojnu garderobu i odlazila na posao u kancelariju. Te¹ko je to i zamisliti, ali izgledala bi upravo ovako.

pig_am_am


Baby Jane

Madona je najlepsa :42: :42: :42: mada meni ove slike ne izgledaju bas realno :nene: :nene: :nene:....jedino sto Paris izgleda "logicno"

:siza: :siza: :siza:

pig_am_am

pa da, npr. viktorija je u faci ista, a tu bi se odmah videla razlika. a i ne verujem da je madona bas ovako unakazena! ma daj... moja mama je tu njeno godiste i izgleda jos uvek sasvim ok.

Baby Jane

Madona bi po ovoj slici izgledala kao da ima 80 a ne 50 godina :roll:.....al dobro,mnogima ce ove slike pomoci u lecenju kompleksa i nasmejace ih ako nista drugo :luda

pig_am_am

a zamislite koliko bismo mi bili lepi da su nama milioni...

Bred


Enea

aj ne ri da je ovo Pamela?
bash je omatorila. a nashminkana je  :bljak:

philoserbiana

tesko onom ko je javna licnost,svako mu zagleda facu i g..icu  :K

Bred

jest pamela , na promociji nekog svog dokumentarca ...

:bljak: