Nova ponuda mts-a-066 numeracija

Started by Bred, 02-09-2008, 14:26:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

    

mt:s od ponedeljka poèinje prodaju postpaid paketa usluga za novu numeraciju 066, koja æe imati uvek isti iznos meseènog raèuna od 500 dinara (sa PDV-om), sa poklonom od 1.000 dinara meseèno i istom cenom MMS i SMS poruka.

Svi korisnici novog paketa mt:s-a dobiæe ¹estocifrene brojeve.

Sa brojeva 066, cena poziva prema svim mre¾ama u nacionalnom saobraæaju je ista, a uvid u sistem tarifiranja potpuno jasan i nedvosmislen, tako da korisnici u svakom trenutku imaju kontrolu nad potro¹njom.

U okviru tarife od 500 dinara meseèno, svaki korisnik ima pogodnost da koristi 100 minuta video poziva i 100 MB za prenos podataka meseèno (GPRS).

Profil 066 je prvi postpaid sa uvek istim iznosom raèuna od 500 dinara (sa PDV-om), koji mo¾e i da se dopuni po potrebi, a korisnik poèetkom svakog meseca dobija 1.000 dinara koje mo¾e da tro¹i po potrebi.

Ukoliko se 1.000 dinara kredita ispostavi kao nedovoljno, korisnik u svakom trenutku mo¾e da dopuni svoj raèun iznosom po ¾elji, a dodatna pogodnost ovog postpaid tarifnog profila je to ¹to potpisani ugovor nije vremenski obavezujuæi.

mt:s je, kao novinu na nae¹m tr¾i¹tu, ponudio i opciju "Probaj me", tako da korisnik prvi put mo¾e da proba uslugu i da potom odluèi da li æe nastaviti da je koristi.

Na taj naèin, korisnici dobijaju moguænost da tri meseca probaju da li im odgovaraju sve prednosti koje dobijaju izborom profila 066 i potom donesu odluku, a posle isteka probnog perioda, 1. decembra, mogu preneti svoj broj u postpaid tarifni profil 066 ili æe im, u suprotnom, broj biti ukinut.


http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti/text.php?vest=108230



http://www.066i.rs/