Razbojnici se zaglavili u liftu

Started by Bred, 17-09-2008, 13:40:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: D. M. - P. V. | Blic


BEOGRAD - Dvojica mu¹karaca starosti 50 i 35 godina, koji su juèe sat vremena bili zaglavljeni u liftu u Ulici gospodara Vuèiæa 237 na Vraèaru, privedeni su na ispitivanje u policijsku stanicu Zvezdara zbog sumnje da su prethodno obili stan na èetvrtom spratu iste zgrade.

Kako „Blic“ nezvanièno saznaje, sluèaj je policiji prijavio student J.J. koji ¾ivi kao podstanar u obijenom stanu. Kada se vratio sa fakulteta, primetio je da lift stoji zaglavljen u podrumu. Si¹ao je i kroz polomljeno staklo ulgedao dvojicu mu¹karaca koji su poku¹avali da izaðu iz lifta. Mladiæ je oti¹ao u stan da pozove radnike Gradskog stambenog preduzeæa kako bi oslobodili zarobljene u liftu, ali je zatekao otvorena vrata i razbacane stvari svuda po stanu. Pozvao je radnike Gradskog stambenog, ali i policiju jer je posumnjao da su mu¹karci zaglavljeni u liftu obili njegov stan.
- Primili smo poziv u 15.45 sati. Saèekao nas je student koji nas je zamolio da ne oslobaðamo ljude iz lifta do dolaska policije. Kada smo si¹li u podrum, zatekli smo polomljeno staklo na vratima lifta i dvojicu mu¹karca od kojih je jedan bio pijan. Saèekali smo dolazak policije koja ih je privela u stanicu. Druga patrola poèela je da radi uviðaj - ka¾e jedan od radnika Gradskog stambenog preduzeæa.
Kako nezvanièno saznajemo, uviðajna policijska ekipa prona¹la je u kuæi¹tu lifta pajser oblepljen selotejpom, sa kojim su, kako se pretpostavlja, osumnjièeni obili stan. Meðutim, za sada nije poznato da li je iz stana ukraden novac ili nedostaje ne¹to od stvari.

frckica-j

Hahaha! Ovo me podsjeæa na na¹ domaæi film "Sedam i po". Gledali?

mirror-girl

Ha,ha ,ha...

Sto bi rekao nas voditelj:Poruka lopovima-ne vozite se liftom :)

frckica-j

Jerbo æe da vas uhvate! I nemojte da cugate u meðuvremenu!  :K2:

zerocool

e ovo je nesreca u sreci. Uspeli da opljackaju, a uhvatili ih  :wink:

frckica-j