Nikol Kidman: Ostala sam trudna zbog èudnotvornog vodopada

Started by Bred, 24-09-2008, 20:07:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Blic online | Foto:Daily Mail  |

Holivudska glumica Nikol Kidman tvrdi da je ostala u drugom stanju zahvaljujuæi vodopadu u malom gradu na severu Australije, ispod kojeg se kupala za vreme snimanja svog novog filma "Australija", prenosi BBC.

Poznata glumica je istakla da njena beba nije jedina koja je zaèeta za vreme snimanja, veæ da ih je èak sedam. Nikol Kidman ka¾e da su se i ostale ¾ene kupale u istom vodopadu i, kao i ona, neoèekivano su ostale u drugom stanju. "Ima ne¹to u toj vodi u gradiæu Kununura", rekla je poznata glumica, prenose australijski mediji.

"Mislila sam da nikada neæu ostati u drugom stanju i roditi dete, ali eto, to se desilo potpuno neoèekivano za vreme snimanja ovog filma", ka¾e Nikol (41), koja je rodila devojèicu Sandej Rouz u julu ove godine.

Nikol je inaèe veæ dve godine u braku sa kantri pevaèem Kitom Urbanom, a ima i dvoje usvojene dece, æerku Izabelu (15) i sina Konora (13) iz prethodnog braka sa glumcem Tomom Kruzom.
U novom ostvarenju Baza Lurmana "Australija", Nikol tumaèi ulogu aristokratske engleske udovice Sare E¹li, koja posle smrti mu¾a nasleðuje veliki ranè u severnoj Australiji. Film æe do¾iveti svetsku premijeru u novembru, a u na¹im bioskopima æe poèeti da se prikazuje u januaru 2009. godine.

Enea

A jeste..
Kako je tekst napisan, ispada da je oplodio sam vodopad.  :shock2:

Bred