Осмех на дар

Started by Anchyca, 03-03-2009, 22:42:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anchyca

Поштованe колеге,

Овим путем Вас обавештавамо да ће од понедељка, 2. марта, до петка, 6. марта, у холу Правног факултета бити организована хуманитарна акција прикупљања помоћи за Свратиште, за децу без дома, у Крфској улици, у организацији фонда Осмех на дар.

      Фонд Осмех на дар са задовољством овом акцијом проширује подручје свог деловања са Косова и Метохије и на Београд и нада се да ћете помоћи својим прилозима. Деци, односно дому, су потребни: доњи веш и чарапе, средства за личну хигијену, друштвене игре и прибор за цртање, а можете алтернативно и приложити новац који ће бити употребљен за куповину ових ствари. У складу са принципом транспарентности којим се руководимо у свом раду, сви рачуни за куповину ових ствари ће бити доступни у просторијама фонда.

     Надамо се да ћете подржати и ову акцију, као и наше протекле акције, и на тај начин обележити почетак рада нашег фонда, који је, подсећамо Вас, заједнички основан од стране Факултета и студената.

     На жалост због обавеза ове недеље здравствена секција неће моћи да скупља прилоге на Фармацеутском факултету па ћете морати да одете на Правни факултет.

С поштовањем,

Студентска организација
Фармацеутског факултета у сарадњи са
члановима Фонда Осмех на дар

philoserbiana

lepa akcija,podrzavam je i pohvaljujem organizatore... :love: