Huligani bakljama napali policajca

Started by pop, 02-12-2007, 20:52:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

mirror-girl

Stvarno je strasno ovo sto se desilo pajkanu,jeste on radio svoj posao,ali ako je imao zadatak trebao je da ga u dogovoru sa kolegama odradi,a ne solo pa de se desi ovako nesto....zao mi je i jednog i drugog,svako ima odgovornost,ali prosto mislim da su organizatori najvise krivi...
Ja to sve posmatram iz svog ugla:kada bi neko dozvolio da se ponese npr kalasnjikov na utakmicu da se kokne neki igrac, ja ne ih krivila ubicu vec onog ko je odgovoran za odrzanje reda...Ako dozvoilis da te gaze,gazice te i tu se nema kud...
Iako sam vatreni navijac Crvene Zvezde,mogu samo da kazem da je kazna kluba cini mi se 25 000 evra MALA!!!

Bred

#121
Novo suðenje Uro¹u Mi¹iæu
R. Bulatoviæ / M. Bulatoviæ
Uro¹ Mi¹iæ snimljen je kako napada Neboj¹u Trajkoviæa tokom divljanja navijaèa na tribinama Marakane...
Vrhovni sud Srbije ukinuo je prvostepenu presudu navijaèu Crvene zvezde Uro¹u Mi¹iæu, kojom je bio osuðen na 10 godina zatvora zbog poku¹aja ubistva ¾andarma Neboj¹e Trajkoviæa na utakmici Crvena zvezda-Hajduk Kula, 2. decembra 2007. godine. Predmet je vraæen Okru¾nom sudu na ponovno suðenje, a istom odlukom Vrhovni sud Srbije produ¾io je pritvor Mi¹iæu.

PRESUDA - U obrazlo¾enju odluke, Vrhovni sud ocenjuje da je prvostepena presuda doneta uz bitne povrede odredaba kriviènog postupka. Naime, izreka prvostepene presude je protivureèna razlozima koji su dati u obrazlo¾enju odluke, pi¹e u saop¹tenju.
U prvostepenoj presudi, izreèenoj 19. septembra pro¹le godine, ocenjeno je da je Mi¹iæev napad na Trajkoviæa upaljenom bakljom, odnosno „poku¹aj da mu je ugura u usta“, predstavljao „linè slu¾benog lica“, jer ¾andarm nije dao povod za napad. Neboj¹a Trajkoviæ tada je zadobio te¹ke fizièke i psihièke povrede.
Republièko tu¾ila¹tvo izrazilo je nezadovoljstvo odlukom Vrhovnog suda Srbije da ukine prvostepenu presudu Mi¹iæu.

nastavak -> http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=46787



:news:
Mi¹iæ tvrdi da ga je policija tukla
| Izvor: B92
Beograd -- Navijaè Uro¹ Mi¹iæ, optu¾en za poku¹aj ubistva ¾andarma Neboj¹e Trajkoviæa, tvrdi da su ga policajci u pritvoru tukli.

U Okru¾nom sudu u Beogradu poèelo je ponovno suðenje Mi¹iæu zbog poku¹aja ubistva Neboj¹e Trajkoviæa na fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Hajduk, decembra 2007. godine. Mi¹iæ i Trajkoviæ ostali su pri ranijim iskazima, ali je Mi¹iæ, sada prvi put, optu¾io policiju za torturu nad njim tokom istrage i boravka u Centralnom zatvoru.

Brojne novinarske ekipe i pedesatak prijatelja Uro¹a Mi¹iæa èekali su ispred sudnice da poène ponovno suðenje.

nastavak -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=04&dd=22&nav_category=16&nav_id=356814